Termo torba

Termo torba

Termo torba izrađena od nepromočive sintetičke tkanine visoke čvrstoće, idealna za letovanja, piknike, putovanja i izlete. Pročitaj više »
Od 990,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Vitapur dušeci do -50%

Opis

Praktična termo torba, koja će vam za vreme sunčanih i letnjih meseci dobro doći na plaži, izletu ili kampovanju.

Torba je izrađena od termo materijala, koji održava unutrašnju temperaturu. Velika i super korisna za transport toplih jela i hladnih napitaka. Mala i praktična kad se sastavi.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Lagan ali otporan materijal
  • Jednostavna i brza upotreba
  • Jednostavno održavanje i čišćenje
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags