Vitapur Svileni jastuk Silk

Najbolja mekoća i udobnost, prijatan dodir svile omogućava miran san.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 6.990,00 RSD

Akcijska cena od 3.495,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izuzetna mekoća

Proizvodi od prirodnih materijala su izuzetno mekani. Preporučuju se osobama osetljive kože i svima onima koji uživaju u osećaju mekoće.

Svila

Prestižan prirodni materijal koji vas hladi kada vam je vruće i greje, kada vam je hladno.

Reguliše temperaturu

Proizvod svojim sastavom reguliše temperaturu, što mu daje prednost u odnosu na ostale, pogotovu u toplim mesecima. Praktično i za prekomerno znojenje.

Visoka gustina tkanja

Gusto tkana tkanina je daleko otpornija i izdržljivija od one prosečne gustine tkanja. Proizvod se može koristiti jako dugo.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Opis

Najbolja mekoća i udobnost svile

Kad stavite glavu na svileni jastuk Silk, bićete iznenađeni koliko je zapravo mekan i kako je ta mekoća drugačija od svih drugih jastuka koji su vam do sada poznati.

Svila u jastuku pomaže kako bi se sprečilo znojenje i pruža miran san

Svila je izuzetno prozračen materijal i ima sposobnost regulisanja temperature. Kada vam je vruće, svila vas hladi i kada vam je hladno, ugodno vas greje. Time svila održava pravu temperaturu i pomaže sprečavanju prekomernog znojenja. Svileni jastuk Silk će se pobrinuti za suvo uzglavlje i ugodan san.

Inovativna kombinacija dva punjenja za još veću udobnost

Jezgro jastuka Silk je od voluminoznih mikrovlakana, koja jastuk čine mekšim i prilagodljivijim. Jastuk izrađen od 100% svile je malo čvršći, i više je popularan kod ljudi koji vole tvrđe jastuke. Svileni jastuk Silk je zbog pahuljastih mikrovlakana mekši i možete ga prilagoditi svojim potrebama. Jezgro od mikrovlakana obavija bogat sloj najfinije svile i tako ste u dodiru s prirodnim materijalom koji ima jedinstvene karakteristike, uključujući antialergijsko svojstvo.

Svila je negostoljubiva prema grinjama i antialergijska je

Svila je sama po sebi veoma prozračen prirodni materijal, čime se uspostavlja suva i higijenska okolina za spavanje, koja nije gostoljubiva za grinje. Svila uklanja uzroke određenih vrsta alergija, stoga je takođe preporučujemo osobama sklonim alergijama i asmatičarima.

Zašto bi ste odabrali svileni jastuk a ne bilo koji drugi?

Svileni jastuk Silk je mekši nego bilo koji drugi jastuk. Već na prvi pogled je prefinjeniji jer njegova pamučna tkanina ima lep žakardni uzorak i zlatni rub. Jastuk nije samo mekan i lep, nego pomaže sprečavanju prekomernog znojenja tokom spavanja i alergije. Pomogao je mnogima koji su se noću prekomerno znojili. Zbog svojih jedinstvenih prednosti u odnosu na druge jastuke, svileni jastuk Silk ostaje na prvom mestu po izboru kupaca.


Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Izuzetna mekoća i udobnost
  • Svila u jastuku pomaže kako bi se sprečilo prekomerno znojenje i pruža miran san
  • Svila je negostoljubiva prema grinjama i ima antialergijska svojstva
  • Inovativna kombinacija dva punjenja za još veću udobnost
  • Svila uklanja uzroke određenih vrsta alergija
  • Svileni jastuk Silk dugo opstaje na prvom mestu po izboru kupaca
Sastav

Tkanina: 100% pamuk visokog kvaliteta

Punjenje: spoljašnji sloj od prirodne svile u slojevima (40%) i jezgro od Wellsleep mikrovlakana (60%)

Održavanje
  • Savetujemo povremeno provetravanje, ali ne na direktnoj sunčevoj svetlosti
  • Preporučujemo upotrebu navlake
  • Hemijsko čišćenje

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags