Rosmarino Secko Swift Rosmarino

-60%
Secko Swift Rosmarino

Višenamenski secko Swift je sa različitim nastavcima namenjen ručnom seckanju voća, povrća, mesa i mešanju raznih sastojaka. Sadrži takođe i praktičan razdelnik belanaca i žumanaca.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.440,00 RSD

976,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Secko Swift Rosmarino

Dušeci Hitex. Dokazano bolje spavanje.

 

 

Opis

Ovaj višenamenski super secko će vam bitno olakšati pripremu različitih vrsta jela. Sa nastavkom za mešanje ćete brzo i jednostavno umutiti jaja, pavlaku ili pripremiti razne soseve od povrća. Takođe će i razdvajanje belanaca od žumanaca sada biti vrlo jednostavno.

Različiti nastavci za jednostavnu pripremu hrane

Različiti nastavci vam olakšavaju posao jer secko Swift ima sve na jednom mestu.

Seckanje različitih namirnica: nastavak sa iznimno oštrom čeličnom oštricom omogućava brzo i ravnomerno seckanje hrane, od voća i povrća do mesa. Uz super secko Swift je čak i seckanje luka zabavno!

Mešanje soseva i prelieva: sa nastavkom za mešanje vrlo lako pripremate soseve, voćne i prelive od povrća.

Nastavak za mućenje jaja: isti nastavak služi i za pripremu raznovrsnih poslastica. Na jednostavan način umutite jaja ili slatku pavlaku.

 

Sekljalnik Swift Rosmarino - nastavki

Trajna plastika i oštrica od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika

Ceo set je izrađen od izdržljive i kompaktne plastike. Za precizno i ravnomerno seckanje zadužena je oštrica od vrhunskog nerđajućeg čelika. Savršeno oštro sečivo secka hranu brzo, ravnomerno i precizno.Održavanje

Svi delovi su jednostavni za održavanje, jednostavno ih možete isprati tekućom vodom. Možete ih takođe prati i u mašini za sudove.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Ručni višenamenski secko za pripremu različitih vrsta jela
  • Nastavak za mešanje: jednostavna priprema najrazličitih soseva, preliva itd
  • Nastavak za seckanje: primeren za seckanje voća, povrća, mesa...
  • Pomagalo koje olakšava razbijanje jaja
  • Nastavak za razdvajanje žumanaca i belanaca
  • Ergonomski oblikovana ručka za lagano i udobno rotiranje
  • Jednostavno čišćenje: perivo u mašini za sudove
  • Garancija: 1 godina
  • Dimenzija: 17x17x17,2 cm

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod