Rosmarino Stakleni poklopac Rosmarino Black Lava Stone - 20 cm

-40%
Stakleni poklopac Rosmarino Black Lava Stone - 20 cm
Stakleni poklopac (20 cm) sa premium SoftTouch ručkama, otpornim na toplotu, omogućava potpunu kontrolu nad kuvanjem. Pročitaj više »
1+1 GRATIS
U korpu dodajte 2 proizvoda sa značkom iste boje 1+1 GRATIS*, jeftiniji ili proizvod iste vrednosti vam poklanjamo (za 1 din). Popust se obračunava u korpi. * Mogućnost kombinovanja proizvoda iz iste kategorije.
Od

Redovna cena: 1.590,00 RSD

954,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Stakleni poklopac Rosmarino Black Lava Stone - 20 cm

Dušeci Hitex. Dokazano bolje spavanje.

 

 

Opis

Kompaktni poklopac sa debljim staklom ima ručke, otporan je na toplotu, omogućava potpunu kontrolu nad kuvanjem. Pomoćna ručka služi kao odlično mesto za spuštanje kašike ili varjače.

Otvor za odvajanje viška vodene pare

Poklopac izrađen od kvalitetnog i otpornog stakla, ima otvor za odvajanje viška vodene pare. Staklo omogućava da imate pregled nad namirnicama koje se spremaju u posudi. Mleko, supa ili vruće ulje ostaće u posudi tokom kuvanja, pa ćete imati manje čišćenja nakon završetka kuvanja.

Ergonomski oblikovane Soft Touch ručke za praktičnu upotrebu

Soft Touch ručke otporne su na toplotu i ne pregrevaju se, tako da možete raditi bez pomoći kuhinjskih rukavica. Ručke su ergonomski oblikovane, savršeno se prilagođavaju dlanu a ujedno su dizajnirane kako bi poslužile kao prikladan prostor za odlaganje kašike, varjače ili drugog kuhinjskog pribora. Tako nećete zaprljati kuhinjski pult.

Jednostavno čišćenje

Staklene poklopce Rosmarino Black Lava Stone ćete očistiti brzo i jednostavno. Perivi su u mašini za pranje sudova.Održavanje

Stakleni poklopac možete prati u mašini za pranje sudova.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Premium ručka SoftTouch, koje se ne pregrevaju
  • Ručka sa prostorom za odlaganje varjače
  • Jednostavno čiščenje, primereno za pranje u mašini za pranje posuđa
  • Otvor za odvajanje viška vodene pare
  • Dimenzija: 20 cm

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izbor profesionalnih kuvara

Čak se i profesionalni kuvari odlučuju za posuđe Rosmarino. Vrhunski materijali i moderan dizajn oduševi će svakog odličnog kuvara.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod