-60%
 
Sokovnik Rosmarino 3 u 1

Rosmarino Sokovnik Rosmarino 3 u 1

Vrlo brzo i jednostavno pripremanje različitih sokova, preliva i soseva. Sokovnik Rosmarino 3 u 1 je vrlo praktičan, jer zauzima malo prostora, a mogućnosti primene brojne.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 1.290,00 RSD

od 516,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Opis

Sokovnik Rosmarino 3 u 1 je multifunkcionalni kuhinjski dodatak, možete ga koristiti kao presu za sveže ceđene sokove, sokovnik za napitke od voća i povrća ili kao mikser za razne prelive za salatu i soseve za meso.

Jednostavna priprema različitih napitaka i preliva

Ništa nije bolje od sveže ceđenih, prirodnih sokova i raznih preliva od voća i povrća. Sa sokovnikom 3 u 1 ćete vrlo lako pripremiti sve što poželite. Pripremljeni napici će biti puni vitamina i minerala. Po želji možete dodati razno orašasto voće, sušeno voće ili ostale začine.

Osvežavajući napici čak i kada ste na putu

Set sadrži izduženu posudu sa poklopcem, tako da svoj omiljeni napitak možete poneti sa sobom na posao, u školi ili na put.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • 3 mogućnosti upotrebe: mikser, sokovnik i presa
  • Presa: posebno za pripremu svežih sokova od limuna i pomorandži
  • Sokovnik: za pripremanje različitih napitaka od voća ili povrća
  • Mikser: za mešanje raznih preliva za salate ili soseva
  • Različiti nastavci za svaku funkciju sa plastičnom posudom
  • Od trajne i kompaktne plastike
  • Perivo u mašini z sudove
  • Garancija: 1 godina
  • Dimenzija: 9,2x11,7x18,5 cm
Sastav No
Održavanje

Svi delovi su jednostavni za održavanje, isperite ih tekućom vodom. Možete ih prati i u mašini za sudove.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags