Set Rosmarino Eco Ceramic 5-delni

Rosmarino Set Rosmarino Eco Ceramic 5-delni

5-delni set (2 noža: 15 i 10 cm + 2 zaštite (korice) za sečivo + 1 ljuštilica)

Pročitaj više »
Od 3.990,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Vitapur dušeci do -50%

Opis

Lagani, čvrsti i oštri

Izuzetno oštri keramički noževi Rosmarino Eco-ceramic su vrlo lagani, sa njima ćete jednostavnije i lakše rukovati. 10 x više zadržavaju oštrinu od klasičnih noževa. Hranu ćete izrezati i naseckati vrlo jednostavno i brzo. So, kiselina i razni sokovi, koji negativno utiču na obične noževe, na njih neće delovati. Keramički noževi Rosmarino Eco-ceramic su izrađeni od izuzetno tvrde keramike, zato su tvrdi kao dojamant, i istrajni. Odlikuje ih lep dizajn i visokokvalitetne drške.

Eco ceramic noževi ne rđaju

Keramički noževi Rosmarino Eco-cermaic nisu štetni za zdravlje jer ne rđaju, čime se isključuje mogućnost štetnog uticaja. Ne upijaju miris i ukus hrane, niti prenose mirise na druge namirnice. Zato ćete istim nožem moći da sečete različite vrste hrane. Praktično, zar ne?

Keramički noževi vrlo su jednostavni za čišćenje i održavanje

Keramičke noževe Rosmarino Eco Ceramic vrlo je jednostavno čistiti, a njihovo održavanje je lako. Otporni su na koroziju. So, kiselina i razni sokovi, koji je brzo utiču na obične noževe, na njih neće delovati. Ove supstance kod običnih noževa mogu uzrokovati mrlje koje je teško odstraniti, ali tih problema sa keramičkim noževima Rosmarino nećete imati. Noževe ćete lako očistiti pod mlazom vode uz malu količinu sredstva za pranje posuđa.


Kuvarski nož ROSMARINO Eco-ceramic pravi je izbor za različite vrste zadataka: njime ćete brzo i jednostavno narezati meso, ribu ili povrće. Visok kvalitet keramičkog noža sa profesionalnom oštrinom oštrice, biće vam od velike pomoći kada je potrebna brza i precizna tehnika rezanja većih ili manjih komada mesa. Nož je idealan za rezanje povrća i ribe, jer omogućava brzo i efikasno sečenje, bez naprezanja. Kuvarskim nožem ROSMARINO Eco-ceramic jednostavno ćete naseckati peršun, orašaste plodove ili orahe.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • 5-delni set (2 noža: 15 i 10 cm + 2 zaštite (korice) za sečivo + 1 ljuštilica)
  • Vrlo lagani i praktični: njima ćete jednostavno i lako rukovati
  • Izrađeni od vrlo čvrste i tvrde keramike
  • 10 x dugotrajnija oštrina od običnih noževa
  • So, kiseline i sokovi, koji brzo nagrizaju obične noževe, na njih ne deluju
  • Nisu štetni za okolinu, ne rđaju
  • Ne upijaju miris i ukus hrane i ne prenose miris na druge namirnice
  • Jednostavno se čiste i održavaju
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags