Rosmarino Secko i rende Rosmarino - rotirajući - All-in-1

Rotirajući secko i rende namenjeni za rendanje, seckanje, ali i guljenje voća i povrća, što omogućava 7 različitih nastavaka. Tokom rendanja, narendane namirnice idu direktno u praktičnu plastičnu posudu.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.990,00 RSD

od 1.996,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Opis

Sa rotirajućim sečivom, povrće i voće ćete vrlo lako naseckati na 7 različitih načina, što vam omogućavaju različiti nastavci koje dobijate u ovom kompletu. Hrana tokom rezanja odlazi direktno u posudu, bez stvaranja nereda.

Jednostavna upotreba sa 7 različitih nastavaka

Pripremite narezane komadiće voća i povrća. Kako bi dobili veće i manje komadiće kockica možete koristiti veću i manju rešetku, za guljenje možete koristiti običan i fini nastavak, rezač za rezanje na kružiće te grubi ili fini rezač koji će voće i povrće iseckati na pravilne, duguljaste komadiće.

7 nastavkov - All in 1 sekljalnik in rezalnik Rosmarino

Oštrice od najkvalitetnijeg nerđajućeg čelika

Za što potpunije i preciznije rezanje, pobrinuće se vrhunski nerđajući čelik. Izuzetna oštrina omogućava da vaša hrana bude najbolje i najlepše iseckana.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Rotirajući secko i rende: čak 7 različitih nastavaka i posuda za odlaganje namirnica
  • Oštrice od nerđajućeg čelika: precizno i ravnomerno sečenje
  • Plastična posuda za odlaganje namirnica
  • Okvir od trajne i kompaktne plastike
  • Neklizajuća podloga i ručka
  • Bez nereda: tokom rendanja, sve namirnice idu direktno u posudu
  • Perivo u mašini za sudove
  • Garancija: 1 godina.
Sastav No
Održavanje

Svi delovi su jednostavni za održavanje, jednostavno ih isperete tekućom vodom. Perivi su takođe i u mašini za sudove.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags