-70%
 
 
Pokrivač Polar ThermoSoft - beli

Vitapur Family Pokrivač Polar ThermoSoft - beli

Topao, mek i udoban periv pokrivač.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 5.990,00 RSD

Akcijska cena od 1.797,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam naviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Opis

Topao, mekan i udoban pokrivač POLAR ThermoSoft idealan je izbor za hladne noći. Uz pomoć ThermoRegular tehnologije uspostavlja se temperaturna zona udobnosti. Punjenje od Softfill mikrovlakana, prijatno greje telo čak i pri jako niskim temperaturama i mazi vas svojom mekoćom i udobnošću. Donji deo pokrivača odlikuju svilenkasta svojstva koja prijatno maze vašu kožu.

Temperaturna zona udobnosti

Temperatura pri kojoj se telo oseća najbolje je između 28°C i 30°C. To je raspon temperature u kojoj ne dolazi do pregrevanja tela. Upravo zato taj temperaturni raspon zovemo zonom udobnosti. ThermoRegular Technology uspostavlja pravu temperaturnu zonu udobnosti. To znači da je temperatura na površini pokrivača u zoni udobnosti, između 28°C i 30°C. Temperatura se tokom noći menja zbog raznih činilaca. Može se popeti iznad 30° C (tada vam je prevruće) ili se spustiti ispod 28° C (tada vam je hladno). ThermoRegular tehnologija osigurava da se temperatura pokrivača konstantno nalazi u zoni udobnosti, između 28° C i 30° C.

Zona udobnosti takođe osigurava da se tokom noći nećete znojiti. Upravo zbog optimalne zone udobnosti ćete brže utonuti u san, duže vremena spavati u dubokoj fazi sna, te ćete se buditi odmorniji.

Potpuna mekoća dodira, nežnog kao svila

Mekan pokrivač POLAR ThermoSoft očarava gustim tkanjem i najkvalitenijim SoftFill mikrovlaknima. Njegov dodir nežno mazi vašu kožu, kao da ste pokriveni glatkom i mekanom svilom.Prefinjeno mazi vašu kožu, a udobna toplina će vas razmaziti u vreme popodnevnog odmora, gledanju televizije ili čitanju knjiga. Ovaj pokrivač možete poneti i na kampovanje ili piknik, a lako vam može poslužiti i kao podloga za sedenje na travi u parku. Pokrivač možete koristiti kao dodatni pokrivač tokom spavanja ili se tokom hladnijih dana njim možete ogrnuti na terasi dok ispijate šoljicu vrućeg čaja ili kafe.

Perivi pokrivač za čistu okolinu za spavanje

Pokrivač je periv u mašini za veš na 40 °C, čime je održavanje čistoće zadržano na najvišem nivou tokom cele godine. Pokrivač takođe možete osušiti u mašini za sušenje veša. Na ovaj način vam je uvek zagarantovana svežina.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • ThermoRegular tehnologija uspostavlja temperaturnu zonu udobnosti, za potpun odmor
  • Topao, mekan i udoban periv pokrivač
  • Topla i mekana tkanina, nežna kao svila
  •  Moderan dizajn
Sastav

Gornji deo navlake: 100 poliester; punjenje: 100% poliester (Softfill mikrovlakna), 300 g/m2; donji deo navlake: 100% poliester.

Održavanje

Pokrivač je periv u mašini za veš na 40 °C, čime je održavanje čistoće zadržano na najvišem nivou tokom cele godine. Pokrivač takođe možete osušiti u mašini za sušenje veša. Na ovaj način vam je uvek zagarantovana svežina.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags