Vitapur Family Pokrivač SoftTouch Style

1 pokrivač, 3 mogućnosti praktične upotrebe. Pročitaj više »
Od 3.990,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Opis

1 pokrivač, 3 mogućnosti praktične upotrebe

Pokrivač Soft Touch Style 3 u 1 pruža različite mogućnosti upotrebe – možete ga koristiti kao prekrivač ili ga jednostavno složiti u jastuk, ali možete da u njegov praktičan džep uvučete izagrejete stopala.

Višenamenski pokrivač Soft Touch Style 3 u 1 će vas oduševiti svojom funkcionalnom upotrebom. Jeste li ikad poželeli imati pokrivač, koji može biti jastuk, gejač za noge i prekrivač, sve u jednom? Da, sada je ovde Soft Touch Style 3 u 1. Multifunkcionalan i praktičan pokrivač koji će razveseliti celu porodicu.

3 funkcije, 1 pokrivač

Pokrivač impresionira svojom praktičnošću i mogućnostima upotrebe.

1. Pokrivač za izležavanje na kauču, dodatni prekrivač za spavanje, podloga za dečiju igru

2. Jastuk za udobno spavanje, grejač ili potpora za noge

3. Prekrivač za krevet, prekrivač za istrošeni kauč ili podloga za zadnje sedište automobila. Pokrivač Soft Touch Style 3 u 1 se u kratkom trenu može formirati iz ugodnog pokrivača u mekani jastuk. Soft Touch Style nudi rešenje za hladne noge, koje će prijatno zagrejati. Džepić za noge je elegantno ušiven u pokrivač, može poslužiti kao pregrada, koja pomaže da se Soft Touch Style složi iz prekrivača u jastuk .

Sa višenamenskim pokrivačem Soft Touch Style 3 u 1 udobno ćete se ogrnuti na kauču u dnevnoj sobi, a može poslužiti i kao podloga za sedište automobila. S njegovom izuzetnom mekoćom prijatnom na dodir, razmazićete se uživajući na krevetu, kauču ili sofi, čak i na pikniku u prirodi. Zbog svoje prijatne mekoće, nežnog dodira i prekrasnih elegantnih boja, poslužiće i kao predivan prekrivač za vaš krevet ili fotelju u dnevnoj sobi.

Pokrivač Soft Touch Style 3 u 1 ćete jednostavno složiti u nekoliko poteza. Složeni pokrivač zauzima manje mesta te ćete ga lako pospremiti u ormar ili auto. Štaviše: čak i kad je složen može poslužiti u dve svrhe; kao udoban jastuk ili kao topli gejač za noge.

Najkvalitetnija Fiberia HQ mikrovlakna

Navlaka pokrivača izrađena je od najkvalitetnijih mikrovlakana Fiberia HQ; to su vrlo tanka vlakna, koja omogućavaju kruženje vazduha. Mekana gornja tkanina i pahuljasto punjenje od najnaprednijih Fiberia HQ specijalnih mikrovlakana osiguravaju neprocenjiv, na dodir nežan pokrivač, koji će vas oduševiti neverovatno ugodnom mekoćom, koje se može usporediti s guščjim paperjem. Pokrivač Soft Touch Style 3 u 1 će vas ugodno grejati i razmaziti svojom mekoćom.

Pokrivač je na jednoj strani mekan kao baršun, a na drugoj strani gladak. Mekana strana primerena je za ugodno opuštanje, a glatka strana sprečava prianjanje na razne podloge.

Kombinacija boja

Multifunkcionalan pokrivač Soft Touch Style 3 u 1 dostupan je u raznim profinjenim i veselim bojama: fuksija, narančasta, siva, plava, crvena, smeđa i bež.

Prednosti pokrivača:

- pokrivač 3 u 1, manji jastuk ili veći dekorativni jastuk
- vrlo mekan i udoban
- jednostavno se koristi i menja oblike
- jastuk i pokrivač može se koristiti sa obe strane
- primeren je za osobe sklone alergijama
- periv u mašini na 30° C
- idealan za udobno izležavanje na kauču ili sofi

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • 3  praktične mogućnosti upotrebe: mekani jastuk, toplo ćebence, čudesni prekrivač
  • Vrlo mekan i udoban
  • Jednostavno se koristi i menja oblike
  • Primeren za osobe sklone alergijama
  • Periv u mašini na 30° C
  • Idealno za udobno ležanje na kauču ili sofi
  • Dimenzija: 120x160 cm
Sastav

Tkanina: 100% poliestrska mikrovlakna Fiberia HQ (meka gornja tkanina, gladka donja tkanina).

Punjenje: 100% poliestrska mikrovlakna Fiberia HQ, 120 g/m2.

Spoljašnja tkanina: 95% poliester, 5% elastan.

Održavanje

Perivo u mašini za veš na 30° C.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags