Vitapur Family Pokrivač kamilica 4 sezone - za celu godinu

Set 2 pokrivača za sva godišnja doba. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 9.990,00 RSD

od 3.496,50 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Perivo do 60 °C

Proizvodi su perivi, čime je omogućeno konstantno održavanje čistoće i higijene na najvišem nivou.

Primereno za osobe sklone alergijama

Proizvod je u celosti periv na 60°C i primeren za osobe sklone alergijama. Održite higijenu na najvišem nivou.

Vodič za odabir pokrivača

Ukoliko niste sigurni koji pokrivač će vam naviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Hitex dušeci do -50%

Vitapur totalni sezonski popusti

 

 

Opis

Set dva pokrivača za udobnost tokom cele godine

Set kamilica 4 sezone je sastavljen od dva pokrivača, koji pružaju čak tri praktične kombinacije za potpunu udobnost. Lakši, laganiji pokrivač idealan je za letnje mesece. Kompaktniji, bogatije punjen pokrivač primeren za prelazna godišnja doba. Oba pokrivača zajedno će vas u zimskim mesecima uljuljati u udoban san i prijatno vas grejati čak i u najhladnijim mesecima. Pokrivač vrlo brzo možete odvojiti i spojiti pomoću diskretno sakrivenih dugmića, brzo lako i jednostavno.

Izuzetna prozračenost pravi je odgovor za neprijatno znojenje

Pokrivači kamilica 4 sezone odličan su izbor za sve, koji se prekomerno znoje. Poseban Airmesh Clima klimatski modul sastoji se od napredne 2d airmesh tkanine i efikasno izvlači vlagu te osigurava stalnu svežinu i suvu okolinu za spavanje. Zbog odličnog isparavanja vlage i optimalne cirkulacije vazduha, pokrivač kamilica 4 sezone pruža prijatno okruženje za spavanje i sprečava nezgodno i neprijatno znojenje.

Više volumena i mekoće

Pokrivač je ispunjen naprednim climafill poliester vlaknima koja svojom savremenom strukturom stvaraju stotine prozračenih odeljaka. Isti povećavaju volumen pokrivača te ga tako čine još raskošnijim i mekšim. Pokrivač će vas uljuljati u miran i udoban san te vas maziti svaki dan, tokom cele godine.

Esencija kamilice iz domaćeg vrta

Tkanina pokrivača obogaćena je esencijom kamilice, koja je poznata po svojim brojnim pozitivnim lekovitim svojstvima. Miris kamilice ispuniće vas osećajem veselja, radosti, optimizma i opustiti vas. Kamilica, ljudima već vekovima poznata kao odlična lekovita biljka, smiruje probavni sistem, efikasno ublažava nesanicu i smanjuje stres. Ima antiseptička, protivupalna, antihiperglikemijska i antigenotoksična svojstva. Kamilica se zbog svog ublažavajućeg i protivupalnog efekta često koristi i u kozmetici.

Napredna tehnologija sa mikrokapsulama

Moderna tehnologija koja se temelji na mikrokapsulama donosi brži i dublji san zahvaljujući tretmanu aromaterapije. Eterično ulje kamilice se nalazi u mikrokapsulama i oslobađa se u kontaktu sa telom, a miris kamilice se lagano širi vazduhom. To stvara savršen i opuštajući efekat.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Set je sastavljen od dva pokrivača, koji pružaju čak tri praktične kombinacije za potpunu udobnost.
  • Lakši, laganiji pokrivač idealan je za letnje mesece
  • Kompaktniji, bogatije punjen pokrivač primeren za prelazna godišnja doba
  • Oba pokrivača zajedno će vas u zimskim mesecima uljuljati u udoban san i prijatno vas grejati čak i u najhladnijim mesecima
  • Od AIRMESH Clima klimatskog modula, koji posebnom  airmesh prozračenom tkaninom brine za odličnu prozračenost i isparavanje vlage i sprečava znojenje
  • Punjeni su poliesterskim vlaknima climafill, koja povećavaju volumen pokrivača i čine ga raskošnijim i mekanijim
  • Mikrokapsule tkanine pažljivo su impregnirane eteričnim uljem kamilice, koja je već vekovima izuzetno cenjena lekovita biljka
Sastav

Gornja tkanina: 100% poliester (mikrovlakna)

Donja tkanina: 100% poliester (2d airmesh)

Punjenje: 100% poliester (Climafill), pokrivač 1 (150 g/m2), pokrivač 2 (250 g/m2)

Održavanje

Perivi pokrivači za još više čistoće

Oba pokrivača seta kamilica 4 sezone mogu se prati u mašini na 60°C, čime je održavanje čistoće zadržano na najvišem nivou tokom cele godine. Pokrivače takođe možete osušiti u mašini za sušenje. Na ovaj način vam je uvek zagarantovna svežina.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags