-80%
Peškir pončo dečiji Hello Kitty

Peškir pončo dečiji Hello Kitty

Izuzetno mek peškir-pončo, visoke upojnosti, sa likom omiljene Hello Kitty.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 3.990,00 RSD

od 798,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Hitex dušeci do -50%

Vitapur totalni sezonski popusti

 

 

Opis

Izuzetno mek peškir-pončo, visoke upojnosti, sa likom omiljene Hello Kitty kojim ćete veselo umotati vaše mališane u kupatilu, na plaži ili bazenu. Nežni dečiji peškir od najfinijeg pamuk velura dočaraće svet bajki u kupatilu, na moru – da bi kupanje, umivanje i brisanje bilo veselo, provedeno u igri. Ogrnite svog malca u pončo Hello Kitty, da posle kupanja budu uvijeni u toplu i mekanu tkaninu.

Izuzetna mekoća i nežnost 100% pamuk velura

Očaravajući Hello Kitty peškir-pončo od izuzetno mekog i nežnog 100% pamuk velura je pravi melem za osetljivu dečiju kožu. Mališani će prigrliti ove mekane i lepe peškire za osećaj potpune udobnosti. Bogati, voluminozni peškir-pončo razmaziće decu izuzetnom mekoćom i efikasno upiti sve kapljice vode .

Prednosti pamučne bajke

Prednost pamučnog pončo-peškira je prozračenost i odvaja vlagu od kože. Pamuk je hipoalergena tkanina i zato je odličan izbor za dečiju kožu.  Takođe, pamučne tkanine su primerene za sve one koji su skloni alergijama ili imaju osetljivu kožu. Pamučna tkanina je nežna i prijatna za dečiju kožu. 100% pamučna tkanina peškira je izdržljiva i upotrebljavaćete ga duži niz godina. Peškiri izrađeni od kombinacije pamuka i poliestera se lakše habaju, a peškiri od čistog pamuka ostaju lepe i neverovatno meke i posle mnogo upotreba i pranja

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Najfiniji, 100% pamučni velur
  • Peškir-pončo sa kapuljačom
  • Praktičan izbor za bazen, plažu ili kupatilo
  • Istrajna tkanina, dobre upojnosti
  • Izuzetna mekoća za nežnu i osetljivu dečiju kožu 
  • Sa omiljenim likom Hello Kitty
  • Pogodno za sušenje u mašini
  • Dimenzije: 60 x 120 cm
Sastav 100% pamuk-velur
Održavanje

Peškir pončo periv na 40 °C i lako se suši u mašini.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags