Hitex Navlaka za dušek - Lavanda

Obnovite svoj postojeći dušek i učinite ga ponovo čistim Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.990,00 RSD

2.994,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Kliknite ovde , Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Pomoć pri kupovini
Navlaka za dušek - Lavanda

Dušeci Hitex. Dokazano bolje spavanje.

 

 

Opis

Sa antibakterijskom i antialergijskom zaštitnom navlakom Lavenda efikasno ćete zaštititi svoj dušek od kućne prašine, grinja, fleka i druge prljavštine. Periva navlaka sa esencijom umirujuće lavande uljuljaće vas u prijatan i udoban san.

Zaštitite dušek navlakom Lavanda

Ako je vaš dušek još uvek u dobrom stanju i pruža vašoj kičmi pravilnu potporu, jednostavno ga samo nadogradite antialergijskom navlakom Lavanda, kako bi opet postao higijenski i čist. Navlaka je izuzetno praktična, jer je rastegljiva i odgovara debljini dušeka od 14 do čak 20 cm.

Aromaterapija lavandom

Za potpunu udobnost zaslužna je esencija lavande. Zaštitna navlaka obogaćena je esencijom umirujuće lavande. Lavanda dokazano:

  • poboljšava kvalitet spavanja
  • usporava delovanje nervnog sistema i opušta
  • ima antidepresivno dejstvo

Zaštitna navlaka tako, osim zaštite dušeka, pruža miran i osvežavajući san.

Brzo i jednostavno nameštanje

Praktičnu i izdržljivu navlaku ćete lako ponovo skinuti sa dušeka, očistiti u mašini za veš i osušiti u mašini za sušenje. U nekoliko jednostavnih koraka navućićete je ponovo na dušek i obezbediti svežu i čistu okolinu za spavanje.Održavanje

Periva navlaka za vrhunsku čistoću i svežinu

Navlaku za dušek Lavanda jednostavno operite u mašini na 60°C i tako osigurajte čistoću i svežinu. Pranjem ćete se rešiti kućne prašine i grinja, koje kod nekih osoba izazivaju alergije.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Obnovite svoj postojeći dušek i ponovno ga učinite čistim
  • Antibakterijska i antialergijska tkanina sa esencijom lavande, koja umiruje i poboljšava kvalitet spavanja
  • Rastezljiva navlaka odgovara svakoj debljini dušeka
  • Periva u mašini za veš
Sastav

Tkanina (gornja i donja):
100% poliester; bočna tkanina: 95% poliester, 5% Spandex; skupljanje:2-3%.

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod