Hitex Naddušek Hitex MemoSilver 5+2 Memory

Naddušek MemoSilver 7 cm (5+2) za više udobnosti. 7 cm visok naddušek od kombinacije PU i memorijske pene, nudi nadstandardan komfor. Vašem dušeku daje dodatnu udobnost , produžava mu vek trajanja a može poslužiti i kao pomoćni dušek. Izaberite dimenziju. Mogućnost plaćanja na rate >>

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 18.990,00 RSD

od 9.495,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir naddušeka

Kako bismo vam pomogli da pravilno zaštitite vaš dušek, pročitajte naš vodič za odabir naddušeka i donesete pravu odluku.

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Vitapur dušeci -40%

Opis

Naddušek MemoSilver 5+2 Memory od memorijske pene je potpuno rešenje ukoliko:

 • imate dušek već nekoliko godina i želite spavati udobnije
 • kod vas ponekad prespavaju rođaci ili prijatelji, pa naddušek možete pretvoriti u udobnu podlogu za spavanje
 • imate nov dušek i želite mu produžiti vek trajanja
 • želite vaš neudoban dušek učiniti mekšim i udobnijim
 • se budite sa bolovima u leđima (naddušek će osigurati pravilan položaj tela tokom spavanja i ublažiti bolove)
 • se prekomerno znojite (izuzetna prozračenost naddušeka pomaže kod znojenja, a perivom navlakom održava se čistoća i higijena)
 • uveče teško zaspite
 • imate problema sa alergijama (memoriska pena je negostoljubiva prema grinjama koje su čest uzrok alergije. Pranjem navlake uklanja se i prašina koja je takođe čest uzrok alergije)
 • se spremate na putovanje (u hotel, na kampovanje, u vikendicu)
 • tražite udobnu podlogu za igranje za vašeg mališana

Memorijska pena za udobniji i bolji sanSpominska pena za udobnejši spanec

Jezgro naddušeka napravljeno od 2 cm memorijske pene ViscoCellMEMORY, koja se u potpunosti prilagođava telu i omogućava udobniji san. Memorijska pena nije ni pretvrda, ni premekana, prehladna ni pretopla te se prilagođava vašoj težini, obliku tela i temperaturi. Zbog potpune i pravilne potpore vašem telu, ublažava bolove. Manji pritisak na telo omogućava bolji san, time se poboljšava cirkulacija, a kao rezultat - spavanje je udobnije i mirnije. Za dodatnu udobnost dodali smo 5 cm poliuretanske pene.

Ioni srebra za san bez alergija

Navlaka MemoSilver sa inovativnim srebrnim ionima obezbeđuje zdravu okolinu za spavanje, bez bakterija, grinja i prljavštine. Srebrni ioni obezbeđuju:

 • najviši stepen higijene
 • deluje antibakterijski i
 • antistatično

Zaštitite dušek i produžite mu vek trajanjaSrebrni ioni za spanec brez alergij

Naddušek se takođe preporučuje koristiti uz novi dušek. Ne samo da će vaš san biti maksimalno udoban, već ćete produžiti i vek trajanja samog dušeka. Prvo i najvažnije: dušek ćete zaštititi od kućne prašine, grinja, mrlja i druge prljavštine, pa će dugo vremena ostati čist, svež i upotrebljiv. Takođe, dušek će se  manje istrošiti, što znači da će duže vremena optimalno obavljati svoju funkciju pa ćete uštedeti novac i duže spavati na prikladnom dušeku.

Poboljšava udobnost starog dušeka

Stariji dušeci više ne nude optimalnu potporu vašem telu, a to može biti uzrok lošeg spavanja ili se mogu pojaviti problemi sa kičmom. Sa naddušekom ćete poboljšati udobnost svog dušeka, zaštititi novi dušek a starom podariti ponovnu čistoću i udobnost. Time će se poboljšati kvalitet spavanja, a da pri tome niste potrošili mnogo novca.

Odličan pomoćni ležaj

Naddušek MemoSilver 5+2 Memory može poslužiti kao odlično rešenje za pomoćni ležaj. Zašto bi potrošili mnogo novca na kupovinu novog dušeka, na kojem spavate samo nekoliko puta godišnje? Naddušek je zato odličan izbor, jer će povremeno spavanje na njemu biti jednako prijatno i udobno kao da spavate na dušeku. Primeren je za sve koji nemaju dodatne sobe za goste ili dovoljno prostora za dodatni dušek: kada će kod vas prespavati rodbina ili prijatelji, naddušek će se pokazati kao odlično rešenje.

Vakuumsko pakovanje

Proizvod je vakuumski upakovan, što ima mnoge prednosti. Vakuumsko pakovanje je izuzetno praktično za prevoz, dok kupovina ovakvih vrsta proizvoda doprinosi zaštiti životne okoline. Upravo zbog vakuumskog pakovanje naddušek ima manji volumen, koji omogućava racionalniji prevoz sa više uštede: u jednom transportu, prevozi se više proizvoda, a tako se smanjuje broj putovanja i dobijena količina štetnih gasova CO2. U isto vreme vakuumsko pakovanje je izuzetno higijensko jer je proizvod hermetički zatvoren i čuva savršenu čistoću i svežinu.

Prednosti vakuumskoga pakovanja:

 • brine za higijenu naddušeka
 • jednostavan i praktičan prevoz za kupca
 • manji negativan uticaj na okolinu zbog manje količine štetnih gasova CO2 pri transportu.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Visina naddušeka: 7 cm.
 • 2 cm memorijske pene i 5 cm poliuretanske pene
 • MemoSilver antibakterijska periva navlaka sa ionima srebra
 • Produžava vek trajanja dušeka
 • Poboljšava udobnost dotrajalih dušeka
 • Odličan pomoćni dušek
 • Praktičan zatvarač
 • Periva navlaka
 • Praktično vakuumsko pakovanje za jednostavniji transport i viši stepen higijene
Sastav

Gornja tkanina: 100% poliester (climasoft)
Donja tkanina: 100% poliester
Jezgro: 100 % poliuretan (memorijska pena); 5+2 cm

Održavanje

Navlaku jednostavno skinete i operete u mašini za veš na 60 °C i tako osigurajte čistu okolinu za spavanje. Pranjem ćete se rešiti kućne prašine koja kod nekih ljudi izaziva alergijske reakcije. Dodatna pogodnost nalazi se u pomoćnom zatvaraču koji omogućava jednostavno i brzo odvajanje navlake od naddušeka. Isto tako, brzo i jednostavno ponovno se može navući na naddušek.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

View all 2 reviews
Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  super

  nisam imala para za nov dušek a stari je propao. pa sam kupila ovaj naddušek. Mnogo mi je udobniji od dušeka i nosim ga sa sobom jer studiram u drugom gradu. sve pohvale

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Prostirka

  Meni je ovaj naddušek odličan. Super mi je udoban.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
View all 2 reviews

Product Tags