Vitapur Family Naddušek CoolGel Memory

CoolGel sprečava zagrevanje podloge i akumuliranje toplote koju emituje telo tokom spavanja.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 13.990,00 RSD

od 5.596,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Razlozi za kupovinu

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Reguliše temperaturu

Proizvod svojim sastavom reguliše temperaturu, što mu daje prednost u odnosu na ostale, pogotovu u toplim mesecima. Praktično i za prekomerno znojenje.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir naddušeka

Kako bismo vam pomogli da pravilno zaštitite vaš dušek, pročitajte naš vodič za odabir naddušeka i donesete pravu odluku.

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Vitapur dušeci do -50%

Opis

CoolGel prijatno hladi u toplim mesecima

Memorijska prostirka CoolGel Memory u svom jezgru ima komadiće hladnog gela CoolGel, koji prijatno rashlađuju vaše telo u vrućim letnjim noćima, a samim tim doprinosi boljem kvalitetu spavanja. Hladeći gel sprečava da podloga akumulira toplotu koju emituje tokom spavanja i obezbeđuje da podloga bude hladna, odnosno da se ne zagreva tokom spavanja. Zato je ovaj naddušek odličan izbor za sve one koji se prekomerno znoje tokom spavanja. Sa naddušekom CoolGel Memory vruće noći biće prijatnije jer napredni gel ne greje vaše telo, tamo gde se inače znojite najviše. Vaše spavanje na ovaj će način biti znatno kvalitetnije.

Memorijska pena za osećaj lebdenja dok spavate

Jezgro naddušeka napravljeno od memorijske pene ViscoCellMEMORY, koja se u potpunosti prilagođava telu i omogućava udobniji san. Memorijska pena nije ni pretvrda, ni premeka, prehladna ni pretopla te se prilagođava vašoj težini, obliku tela i temperaturi. Zbog potpune i pravilne potpore vašem telu, ublažava bolove. Manji pritisak na telo omogućava bolji san, time se poboljšava cirkulacija, a kao rezultat svega je ugodnije i mirnije spavanje.

Zaštitite dušek i produžite mu vek trajanja

Preporučujemo da naddušek takođe koristite i uz nov dušek. Ne samo da će vaš san biti maksimalno ugodan i udoban, već ćete produžiti i vek trajanja samog dušeka. Prvo i najvažnije: duešk ćete zaštititi od kućne prašine, grinja, flekanja i druge prljavštine, pa će dugo vremena ostati čist, svež i upotrebljiv. Takođe, dušek će se manje istrošiti, što znači da će duže vremena optimalno obavljati svoju funkciju, pa ćete uštedeti novac i duže vreme spavati na odgovarajućem dušeku.

Poboljšava udobnost starog dušeka

Stariji dušeci ne nude više optimalnu potporu vašem telu, a to može biti uzrok lošeg sna ili se mogu pojaviti problemi sa kičmom. Sa naddušekom ćete poboljšati udobnost svog dušeka, zaštititi novi duešk, a starom podariti ponovnu čistoću i udobnost. Time će se poboljšati kvalitet vašeg spavanja, a da pri tome niste potrošili mnogo novca.

Vakuumsko pakovanje

Proizvod je vakuumski pakovan, što ima mnoge prednosti. Vakuumsko pakovanje je izuzetno praktično za prevoz, dok kupovina ovakvih vrsta proizvoda doprinosi zaštiti životne sredine. Upravo zbog vakuumskog pakovanja, naddušek ima manji volumen, koji omogućava racionalniji prevoz sa više uštede: u jednom transportu, prevozi se više proizvoda, a tako se smanjuje broj putovanja i količina emisije štetnih gasova CO2 u vazduh. U isto vreme vakuumsko pakovanje je izuzetno higijensko, jer je proizvod hermetički zatvoren i čuva savršenu čistoću i svežinu.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • 3,5 visina naddušeka
 • Jezgro od ViscoCell Memory memorijske pene, sa komadićima hladnog gela CoolGel
 • Za više svežine tokom spavanja
 • Produžava životni vek dušeka
 • Poboljšava udobnost starog dušeka
 • Mekana podloga za igranje za vašee mališane
 • Neklizajući (non-stick) donji deo
 • Periva navlaka: za čistoću i svežinu, kada god poželite
 • Jednostavan transport: naddušek je vakuumski upakovan te ima manji volumen
 • Praktično vakuumsko pakovanje za jednostavniji transport i viši stepen higijene
Sastav No
Održavanje

Navlaku jednostavno skinete i operete u mašini z apranje veša na 40 °C i tako sebi osigurate čistu okolinu za spavanje. Pranjem ćete se rešiti kućne prašine, koja kod nekih ljudi izaziva alergijske reakcije.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Naddušek

  Ovaj naddušek je popravio udobnost mog kreveta, sad imam osećaj da spavam na oblacima. Svuda ga nosim sa sobom i ujutru se budim nasmejana i naspavana...

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?

Product Tags