Rosmarino Lonac sa poklopcem POUR&COOK, 6,5L, 24 cm

Troslojno dno omogućava brzo zagrevanje i kraće vreme kuvanja.

Pročitaj više »
Od 9.990,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

3-slojno dno

Sa 3-slojnim dnom u kombinaciji čelika i aluminijuma postignuta je veća provodljivost toplote.

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Jednostavno održavanje

Svaka posuda je jednostavna za čišćenje. Nije potrebno dodatno ribanje.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Kuvanje sa manje masnoća

Za kuvanje vam neće biti potrebne velike količine masnoća. Pripremite zdrave i ukusne obroke.

Skala za merenje i jednostavno odlivanje

Posudice za merenje vam više nisu potrebne, jer posuđe u unutrašnjosti ima ugraviranu skalu za merenje. Lakše odlivanje omogućava posebno oblikovana ivica posude.

Premaz non-stick

Poseban premaz onemogućuje prianjanje hrane, tako da će samo čišćenje posude biti jednostavno.

Ušteda energije

Ekonomično osmišljen dizajn posuđa donosi vam uštedu na energiji.

Vrhunski nerđajući čelik

Nerđajući čelik je praktično neuništiv i odlično provodi toplotu. Proizvodi od čelika predstavljaju sam vrh kvalitetnog kuhanja.

Za sve površine za kuvanje

Posuđe se može upotrebljavati na svim površinama za kuvanje: na plinskim šporetima, na indukcijskim i staklokeramičkim pločama, i običnim ringlama.

Vitapur VELIKI SEZONSKI POPUSTI

Opis

ThermoFlow by Rosmarino za odličnu raspodelu topline

Tehnologija ThermoFlow by Rosmarino efikasno provodi toplotu po celoj površini posude, pa se sva hrana ravnomerno kuva. Kuvanje je brže i efikasnije, a tako se troši manje energije. ThermoFlow tehnologija s troslojnim dnom predstavlja univerzalno rešenje za sve površine za kuvanje, što znači da posuđe Rosmarino možete koristiti na staklenim i keramičkim površinama, plinskim, konvencionalnim šporetima kao i na indukcijskim.

Brzo zagrevanje i ušteda energije

Zbog tehnologije ThermoFlow vaša hrana neće samo biti dobro skuvana, već i za značajno manje vremena nego kod klasičnog posuđa. Time ćete uštedeti vreme, kao i novac.

Visoki kvalitet nerđajućeg čelika (StainlesSteel) s 3-slojnim impact dnom posude

Najkvalitetniji, nerđajući 18/10 StainlessSteel čelik nemačkog kvaliteta razlog je za besprekorno, pouzdano i dugoročno korišćenje posuđa. Posuđe od širokih slojeva vrhunskog čelika je izuzetno otporno i ima maksimalni vek trajanja. Dno posude sastoji se iz tri sloja: unutrašnjeg nerđajućeg čelika, 5 mm debelog i spoljašnjeg nerđajućeg čelika.

Otisnuta skala za doziranje količine

Posuđe Rosmarino POUR&COOK vas na svakom koraku oduševljava malim detaljima te je ovde laserski utisnuta skala za doziranje količina u unutrašnjosti posude, pa ćete u svakom trenutku imati uvid u to koliko tečnosti ima unutra.

Univerzalna upotreba

Posuđe Rosmarino POUR&COOK je primerena za korištenje na svim površinama za kuhanje, pločama, a takođe i na onim na indukciju. Pogodno je i za upotrebu u rernama.

CoolFeel ručke

Jedinstvene CoolFeel by Rosmarino ručke, izrađene su od čvrstog, nerđajućeg čelika . Oblikovane su tako da u potpunosti odgovaraju anatomiji ruke, kako bi se osiguralo optimalno prianjanje. Ručke ostaju hladne i ne zagrijavaju se.

Stakleni poklopac za kuvanje uz potpunu kontrolu i elegantnu upotrebu

Poklopac ima na rubu poseban otvor koji služi za kontrolisano prosipanje tečnosti bez podizanja ili uklanjanje poklopca. Posudu i poklopac krase posebne ručke CoolFeel, koja se ne zagrevaju.
Stakleni poklopac omogućuva potpunu kontrolu nad kuvanjem, jer ćete uviek videti šta se događa u loncu. Poklopac je napravljen od visokokvalitetnog, čvrstog i teško lomljivog stakla. Otvor na poklopcu odvaja višak pare, pružajući bolji uvid u kuhanje, a hrana pritom neće izgubiti potrebne minerale i vitamine.

Zdravlje i zaštita okoline

Hrana skuvana u posudama Rosmarino POUR&COOK zadržava sve potrebne vitamine i minerale potrebne za naše zdravlje i snagu. Posuđe je u celosti izrađeno od prirodnih materijala, koji su potpuno bezopasni za zdravlje.

Jednostavno čišćenje i održavanje

Posuđe od robusnih i visoko kvalitetnih materijala ne zahteva mnogo vremena i energije za održavanje i čišćenje, jer se unutrašnjost od nehrđajućeg čelika, brzo i jednostavno može očistiti.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Odlična raspodela toplote s tehnologijom ThermoFlow Rosmarino (po celoj površini posude)
  • 3-slojno dno,  koje omogućava brzo zagrevanje i kraće vreme kuvanja
  • Srednji sloj je izrađen od aluminijuma koji je poznat kao odličan provodnik toplote
  • Ivica posude prilagođena za jednostavno sipanje bez prosipanja
  • Stakleni poklopac za odličnu kontrolu kuvanja
  • Visok kvalitet nerđajućeg čelika
  • Pogodna za sve vrste šporeta - uključujući i indukcijske
  • Brzo zagrevanje
  • Laserski utisnuta skala za merenje
  • Ručke koje se ne pregrevaju
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags