Letvice Hitex Hitoflex – električne

Hitex Letvice Hitex Hitoflex – električne

Podesive letvice za potpunu potporu tela. Električno podešavanje uzglavlja i uznožja daljinskim upravljačem omogućava dodatnu udobnost.

Pročitaj više »
Od 51.990,00 RSD

Rade se po porudžbini, produžen rok isporuke do 30 dana.

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Razlozi za kupovinu

Električno podešavanje visine

Pomoću daljinskog upravljača možete brzo i jednostavno podesiti položaj letvica u predelu nogu i glave.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izdržljivo drvo

Letvice su u celini izrađene od masivnog drveta bukve. Dougotrajnost je zagarantovana.

Proizvedeno po meri

Naša proizvodnja omogućava nam izradu proizvoda po meri i prema vašim željama.

Produžava vek trajanja dušeka

Naddušeci su idealna zaštita za vaš dušek i produžavaju vek trajanja dušeka.

Hitex dušeci jeftiniji 30%

Opis

Letvice optimalno podpiru vaše telo i daju mogućnost daljinskog podešavanja visine uzglavlja i dela za noge. Takođe je moguće podešavanje tvrdoće u srednjem delu.

Jednostavno podešavanje za udobnost u svakom trenutku

Podesive letvice Hitex Hitoflex – električne omogućavaju dodatno ručno podešavanje položaja letvica u predelu glave i nogu. Jednostavnim potezom podižete gornji deo modularne podloge, a samim tim i dušek što vam omogućava udobniji položaj dok čitate knjigu i u velikoj meri olakšava negu bolesnih ljudi. Prednost podesivih letvica Hitex Varioflex je i podesivi deo u predelu nogu. Vaše noge će konačno biti odmorne, a to je značajno osobama koje pate od bolova u nogama. Konačno uživajte i opustite se u krevetu.

5 letvica za regulisanje tvrdoće obezbeđuju bolje podešavanje u lumbalnom delu

Letvice Hitex Hitoflex – električne sastavljaju se od 28 poprečnih letvica. 5 letvica u lumbalno bočnom delu omogućavaju individulano podešavanje tvrdoće. U lumbalnom delu leđa, telu je potrebna dodatna potpora pa se zato letvice podešavaju da budu tvrđe u tom delu. Bočni deo tela vrši veći pritisak na podlogu, zato se letvice u tom delu podešavaju da budu mekše. Prilagođavanje podloge vašem telu je neophodno kako bi kičma tokom ležanja zauzimala pravilan položaj.

Prirodno bukovo drvo za odličnu čvrstinu

Letvice Hitex Hitoflex – fiksne su klasične letvice od kvalitetnog bukovog drveta. Letvice od listopadnog drveća  mnogo su izdržljivije i čvršće od onih izrađenih od drveta četinara.

Istrajne letvice od punog bukovog drveta su garancija čvrstine i stabilnosti, te zahvaljujući svojoj gustini i masivnosti odlično trpe i veća opterećenja.

Letvice obezbeđuju odličnu prozračenost vašeg dušeka i produžavaju mu životni vek

Letvice Hitex Hitoflex Idila zbog svoje konstrukcije obezbeđuju odličnu cirkulaciju vazduha kroz vaš dušek.Postavljene su tako da omogućavaju optimalnu cirkulaciju vazduha duž celog dušeka. Uz Hitex  Hitoflex Idila produži ćete životni vek svom dušeku koji će zbog optimalne cirkulacije vazduha ostati suv i svež. Dušek upija čak 25% vlage koju tokom noći izluči telo i zato je neophodno dušeku obezbediti cirkulisanje vazduha i provetravanje. 

Letvice Hitex Hitoflex - električne su primerene za sve krevete

Ove letvice odgovaraju svim dušecima, standardizovane su i odgovaraju svim standardnim dimenzijama kreveta. Dostupno je nekoliko standardnih dimenzija letvica, koje se jednostavno sastavljaju, bez obzira na dimenzije.

Nestandardne dimenzije:

Rok izrade letvica prema vašim merama je 5-7 dana. Obzirom na to da se letvice proizvode u Sloveniji, rok dostave je oko 3 nedelje od dana poručivanja. 

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Od bukovog drveta: izvanredna izdržljivost i čvrstina
  • Omogućavaju dodatnu fleksibilnost dušeka: tamo gde je najveće opterećenje
  • 5 letvica za regulisanje tvrdoće: u lumbalnom delu leđa
  • Daljinsko podešavanje visine uzglavlja i dela za noge: za veću udobnost
  • Posebno preporučujemo osobama koje imaju poteškoće sa disanjem kao i za one koji su iz nekog razloga primorani da leže u krevetu
  • Obezbeđuju odličnu prozračenost dušeka
  • Produžavaju životni vek dušeka
  • Dimenzije: 80x200, 90x190, 90x200, 120x200, 140x200 cm
Sastav

Letvice: drvo brze
Okvir: drvo bukve
Kape: TPEE.

Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags