Rosmarino Rosmarino keramički duboki tiganj sa 2 ručke - 24 cm

Omogućava zdravo, brzo kuvanje uz uštedu električne energije.


Dimenzija: prečnik 24cm

Pročitaj više »
Od 3.490,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Vitapur dušeci do -50%

Opis

Lonac linije Eco-cook oduševljava svojom praktičnošću, savrermenim italijanskim dizajnom i izradom prema Švajcarskoj inovativnoj tehnologiji.

Zbog pozitivnih svojstava keramičke Ecoceramic unutrašnjosti u loncu Eco-cook ćete pripremati ukusna jela bez poteškoća, na zdrav i ekonomičan način. Lonac omogućava pripremu hrane na nižim temperaturama i s vrlo malo masnoće. Toplota se odlično raspoređuje od dna ka zidovima posude, što obezbeđuje bržu pripremu sa značajno smanjenim utroškom energije.

Kuvanje s malo masnoća za zdravu pripremu hrane

Najsavremeniji keramički premaz Ecoceramic omogućava pripremu zdravih, svežih i hranljivih obroka, gotovo bez viška masnoće.

Jeste li znali?

Gotovo polovina odraslih u Srbiji ima previsoke masnoće u krvi. Nepravilna ishrana je najčešći uzrok povišenog nivoa holesterola što direktno može uzrokovati bolesti srca i krvnih sudova, čak i moždani i srčani udar.

Zdravom prehranom postižemo smanjenje masnoća u krvi, a time i bolji i zdraviji način života

Za pripremu ukusnih, hrskavih i zdravih jela ćete trebati značajno manje količine masnoća nego uobičajeno. Keramički premaz Ecoceramic omogućava kuhanje u vlastitom, prirodnom soku povrća, mesa, ribe … Jela su uvijek sočna i ukusna, čak i bez puno začina.

Neprijanjajuća keramička površina

Elegantno posuđe iz linije Eco-cook odlikuje kvalitetna i lagana ILAG keramička obloga Ecoceramic by Ceramit. Ecoceramic je poseban keramički premaz, izrađen postupkom nanotehnologije koji u dodiru s aluminijem stvara kompaktnu, glatku površinu. Elegantna, neprovidna i sjajna neprijanjajuća površina posuđa je zbog toga dodatno otporna na ogrebotine i lepljenje hrane za podlogu.

Od prirodnih i ekološki prihvatljivih materijala

Unutrašnjost lonca Eco-cook je izrađena od najsavremenije keramike Ecoceramic, osmišljene u skladu s modernom nanotehnologijom koju predstavlja švajcarski proizvod najviše kvalitete Ceramit.
Keramika je materijal koji je neškodljiv prirodi i ljudskom zdravlju.

Za manji utrošak energije i kraće vreme kuvanja

S posuđem linije Eco-cook ćete hranu pripremiti brže nego obično, uštedeti energiju, vreme i novac. Prednost keramičkog premaza je u uštedi energije dok istovremeno odlično provodi i raspoređuje toplinu.

Jednostavno održavanje

Keramički premaz Ecoceramic onemogućava prianjanje hrane za površinu, tako da ćete za čišćenje potrošiti manje dragocenog vremena i energije.. Budući da je čišćenje posuđa iz linije Eco-cook jednostavno, uštedećete na deterdžentu i vodi što će smanjiti vaše mesečne izdatke.

Moderan italijanski dizajn

Linija Eco-cook je napravljena u Italiji koja je jedan od svetskih centara modernog dizajna. Ovu liniju prizvoda odlikuje odličan dizajn, delo međunarodno priznatoga dizajnera japanskoga porekla Takaide Sanoa.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Hrana zadržava minerale i vitamine
 • Kuvanje s manje masnoće
 • Hrana ne prianja za površinu
 • Za hrskav i sočan ukus hrane
 • Izuzetno otporan na ogrebotine
 • Izuzetno otporan na visoke temperature
 • Jednostavan za čišćenje
 • Od ekološki prihvatljivih materijala
 • Skraćuje vreme kuhanja
 • Smanjuje utrošak energije.
 • Možete ga upotrebljavati na staklenim keramičkim površinama za kuvanje, plinu i klasičnim šporetima, ali ne na indukcijskim šporetima
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Najkorisniji komentari korisnika
 • 0 od 0 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  ocena

  los proizvod posle kraceg perioda sve je pocelo da se lepi i da na sredini gori kad se pece..isto ko delimano cak je identican dizajn.Moja sestra ima delimani ista prica.Za ove pare dodas jos malo i kupis prave sudove.Bacanje para.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?

Product Tags