Jastuče za tablet

Za udobnu i komfornu upotrebu tableta. Dostupno u dve boje: plavo i crveno. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 2.290,00 RSD

od 687,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Hitex dušeci do -50%

Vitapur totalni sezonski popusti

 

 

Opis

Komforan

Koristite vaš iPad ili Tablet osetljiv na dodir udobno bilo gde, bilo kada, čak i kada sedite u krevetu ili na kauču. Uz Pad jastuk, nećete se umoriti od držanja tableta ili iPad-a, savršen je za čitanje ili gledanje filmova.

Praktičan 

Želite li igrati igrice ili kucati tekstove, Pad Jastuk vam nudi izuzetnu praktičnost.

Prenosiv

Odličan za upotrebu u pokretu. Pad jastuk će vam pomoći u korištenju vašeg iPad-a ili tablet-a ugodno u bilo kom okruženju. Pad jastuk je savršen za vreme putovanja, vožnje avionim ili vožnje automobilom.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Za udobno korištenje vašeg tableta
  • Jednostavno ga možete poneti na put
  • Dostupno u dve boje: plavo i crveno
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags