Rosmarino Ekspres lonac Rosmarino Thermoflow

Uz ekspres lonac od kvalitetnog, nerđajućeg čelika, kuvaćete brže i uštedećete do 70% energije. Zapremina 6 L. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 11.990,00 RSD

od 5.995,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Jednostavno održavanje

Svaka posuda je jednostavna za čišćenje. Nije potrebno dodatno ribanje.

Odlična raspoređenost toplote

Višeslojna i posebna tehnologija ThermoFlow posudi daje karakteristiku odlične raspodele toplote, što doprinosi bržem kuvanju.

Ušteda energije

Ekonomično osmišljen dizajn posuđa donosi vam uštedu na energiji.

Vrhunski nerđajući čelik

Nerđajući čelik je praktično neuništiv i odlično provodi toplotu. Proizvodi od čelika predstavljaju sam vrh kvalitetnog kuhanja.

Za sve površine za kuvanje

Posuđe se može upotrebljavati na svim površinama za kuvanje: na plinskim šporetima, na indukcijskim i staklokeramičkim pločama, i običnim ringlama.

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Opis

Sa ekspres loncem Rosmarino Thermoflow od vrhunskog nerđajućeg čelika, skuvaćete hranu sa do 70% manje energije i potrošićete do 70% manje vremena. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji ThermoFlow, toplota će brzo biti raspoređena po celoj površini posude, što omogućava brzo i ravnomerno kuvanje – na svim površinama za kuvanje.

Ekspres lonac ROSMARINO THERMOFLOW – kada se napredna rešenja kuvanja spoje u jedno

Brzo kuvanje, ušteda energije, efikasnost i zdrav način pripreme hrane su sinonimi za ekspres lonac ROSMARINO THERMOFLOW, koji spaja najbolja rešenja i prednosti lonaca za kuvanje pod pritiskom. Ponosi se unapređenim radom, jednostavnom upotrebom, ali i modernim dizajnom, vrhunskim nerđajućim čelikom kao i naprednom tehnologijom Thermoflowby ROSMARINO za savršeno raspoređivanje toplote. Dva jednostavno podesiva nivoa pritiska omogućavaju dve brzine kuvanja, tako da ćete jela pripremati onako kako vama najviše odgovara.

 100% bezbedno za upotrebu

Ekspres lonac THERMOFLOW odlikuju vrhunska sigurnosna rešenja sa kojima se obezbeđuje 100% bezbedna upotreba. Brojni bezbednosni elementi omogućavaju izuzetno bezbednu upotrebu: radni ventil, sigurnosno zatvaranje poklopca i natpritisni ventil, otvor za smanjenje pritiska, regulator otvaranja poklopca i sistem prikazivanja pritiska su odlična garancija za bezbednu upotrebu.

Raznolika primena

Ekspres lonac Thermoflow je odličan izbor kada želite da hrana sadrži važne hranljive materije i da bude pripremljena brzo. Savršen za pripremu gulaša, supe, povrća, ribe, mesa, pirinča... za svu hranu koja može da se kuva na pari ili vodi i još više! Odlično se pokazao i za pripremu sosova, jela koja se obično pripremaju u tiganju ili čak tepsiji – ekspres lonac ROSMARINO THERMOFLOW je prava univerzalna kuhinjska posuda.

Očuvanje hranljivih materija u hrani u najvećoj mogućoj meri

Jela pripremljena u ekspres loncu nude više hranljivih materija nego jela koja se duže kuvaju u običnim, tradicionalnim loncima. Što se hrana duže kuva, uništava se više hranljivih materija. Jela u ekspres loncu ROSMARINO THERMOFLOW pripremaju se brže i sa manje vode.

Vrhunski nerđajući čelik

Ekspres lonac ROSMARINO THERMOFLOW je izrađen od nerđajućeg čelika visokog kvaliteta 18/8. Zbog višeslojnog dna lonac je izdržljiviji, a višeslojno dno pored toga zadržava i ravnomerno raspoređuje toplotu, čime doprinosi dodatnoj uštedi energije i vremena u kuvanju.

Brzina kuvanja mnogo brža nego u običnom loncu

Sa ekspres loncem Rosmarino Thermoflow skuvaćete hranu sa do 70% manje energije i do 70% manje vremena. Vreme kuvanja je za dobre dve trećine kraće nego kod običnih sudova. Jela ćete pripremati izuzetno brzo, ali i zdravo. 

Značajna ušteda energije i veća efikasnost

Ekspres lonac ROSMARINO THERMOFLOW omogućava značajnu uštedu energije. Sam način pripreme hrane je takav da vam za kuvanje jela neće biti potrebno više vrsta sudova i više površina za kuvanje, već ćete takva jela pripremati u samo jednom loncu. Još važnije: za pripremu hrane u ekspres loncu ROSMARINO THERMOFLOW potrošićete znatno manje vremena, što doprinosi i manjoj potrošnji energije.

Sa ekspres loncem ROSMARINO THERMOFLOW rad u kuhinji je prijatniji

Ekspres lonac ROSMARINO THERMOFLOW je pravo olakšanje tokom cele godine, a naročito tokom vrelih letnjih dana. Upotrebom ekspres lonca spasićete se vrućine koja je posledica korišćenja klasičnih posuda. Kod kuvanja na tradicionalnim šporetima i sa tradicionalnim sudovima, toplota i para se oslobađaju i na taj način u velikoj meri zagrevaju kuhinju. Sa ovim ekspres loncem nećete imati tih problema.

Manje čišćenja

Kuvanje u običnim sudovima i tiganjima je prljav posao. Često nam se dešava da nam prilikom kuvanja nestane sadržaj iz lonca, da pronađemo deliće hrane od prženja, kuvanja, prženja na kuvalima, pločicama, radnoj površini...  Zbog toga je kuvanje u ekspres loncu ROSMARINO THERMOFLOW čista poezija. Ekspres lonac je napravljen tako da sprečava ovakve neprilike. Ekspres lonac ima dobro zaštićen poklopac koji sprečava prskanje iz posude. Ekspres lonac ROSMARINO THERMOFLOW takođe sprečava da jela iskipe i nekontrolisano izlaze iz lonca, što nam se kod klasičnih posuda redovno dešava ukoliko nismo dovoljno pažljivi.

 

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Brzina kuvanja, mnogo brža nego u običnom loncu
 • PFOA free - ne sadrži materije štetne po život
 • Za sve površine za kuvanje, uključujući indukciju
 • Ušteda energije i veća efikasnost
 • Nerđajući čelik visokog kvaliteta
 • Dva nivoa pritiska
 • Očuvanje hranljivih materija u hrani u najvećoj mogućoj meri
 • Izuzetna bezbednost korišćenja
 • Jednostavna upotreba i usavršeno delovanje
 • Moderan dizajn
 • Zapremina: 6 L
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

View all 6 reviews
Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Savršen!!!

  Obožavam ga. Pravo zadovoljstvo je spremati hranu u njemu. Ušteda vremena a i električne energije. Svaka čast. Sve pohvale.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Bravo

  Neko da mi je rekao da mogu da spremim ručak za pola sata ne bih verovala sve dok na poklon nisam dobila ovaj ekspres lonac. Hrana koju spremam u njemu je jako ukusna a sad imam više slobodnog vremena da posvetim deci.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  IDEALNO

  LJUDI KUPITE, OVO JE ZAISTA DIVAN PROIZVOD ZA SAVREMENO KUVANJE!!

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Extra!!!

  Ja sam prezadovoljna sa ovim expres loncem. Još zadovoljnija bi bila kada bi izbacili jos recimo jednu ili dve šerpe različite veličine na koju mogu da stavim poklopac sa ovog lonca... to bi sigurno kupila i bilo bi nesto najsavrsenije!!!

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Odličan izbor!

  Odličan dizajn i kvalitet! Jednostavno i brzo kuvanje hrane, savršen ukus! Svakome bih toplo preporučila.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
View all 6 reviews

Product Tags