Hitex Dušek Zero Gravity sa oprugama

Superiorno visok dušek nove generacije džepičastih opruga. Visina 23 cm!

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 49.990,00 RSD

od 29.994,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Razlozi za kupovinu

20 cm nadstandardna visina jezgra (opruge)

Što je dušek viši, to je i udobniji. Dušek sa 20 cm predstavlja nadstandardno visok dušek. Dodatna 3 cm memorijske pene pomažu telu da se opusti.

30-dnevno testiranje dušeka

Pružamo vam 30-dnevno testiranje dušeka kako biste se uverili da li vam odabrani dušek odgovara.

7-zonski dušek

7-zonski dušek pravilno podupire celo telo. Svaka zona obezbeđuje optimalnu potporu različitim delovima tela i u potpunosti im se prilagođava.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Jezgro od džepičastih opruga

Džepičaste opruge su različite elastičnosti. Prednost je regulisanje lokacije dve osobe na bračnom krevetu.

Plaćanje na rate

Mogućnost plaćanja na do 6 mesečnih rata, čekovima građana.

EU proizvod

Naše proizvodi odlikuje tradicija i proveren kvalitet.

Vitapur naddušeci do -50%

 

 

Vitapur dušeci -40%

Opis

Superiorno visok dušek nove generacije džepičastih opruga omogućava potpuno prilagođavanje i potporu telu. Samostalne džepičaste opruge, podeljene u 7 zona, u kombinaciji sa udobnom memorijskom penom, obezbeđuju pravilan položaj za spavanje i opuštajuć san.

Napredne džepičaste opruge

Jezgro 23 cm visokog dušeka sastoji se od individualnih džepičastih opruga različite elastičnosti, koje svojom sposobnošću prilagođavanja na sve tačke tela, obezbeđuju potpuno prianjanje tela. Napredne džepičaste opruge omogućavaju aktivaciju samo onih opruga koje vrše pritisak na telo, kako bi kičma stalno bila u pravilnom položaju, bez obzira na položaj tela tokom spavanja.

Miran i neometan san, čak i ako se vaš partner okreće tokom spavanja

Bitna prednost individualnih, džepičastih opruga je ta da pravilno regulišu položaj dve osobe u bračnom krevetu, čak i u slučaju da postoji velika razlika u težini partnera. Takođe pružaju više udobnosti i smanjuju negativne spoljašnje činioce koji utiču na kvalitet vašeg sna, na minimum. Zbog sastava džepičastih opruga, spavaćete mirnije, bolje i udobnije, bez obzira na to koliko često vaš partner menja položaje spavanja.

7 zona za potpunu potporu telu

Izdržljive opruge superiornog kvaliteta raspoređene su u 7 zona, čime je omogućena različita tvrdoća pojedinih delova dušeka. To obezbeđuje veću potporu u lumbalnom delu tela gde je potrebna najveća potpora, nešto manja u predelu nogu, glave i bokova, jer je ovim delovima tela potrebna srednja čvrsta potpora. Minimalna tvrdoća jezgra nalazi se u području ramena, jer je ovde pritisak tela najveći. 7-zonsko jezgro nadstandardnog dušeka visokog čak 23 centimetra, osigurava izuzetno opuštanje mišića i efikasno uklanja bolove u kičmi i zglobovima.

Memorijska pena za udoban osećaj lebdenja

Jeste li znali da se tokom noći okrenemo u proseku čak 40 puta? Zbog neprijatnog pritiska na telo, prisiljeni smo više puta promeniti položaj i stalno se okretati, a rezultat je plitak i nekvalitetan san, te često buđenje. Kako biste spavali bolje i imali dublji san, džepičastim oprugama na vrh smo dodali čak 3 cm memorijske pene. Memorijska pena prepoznaje oblik tela i u potpunosti mu se prilagođava. Tako će spavanje biti udobnije i prijatnije jer memorijska pena ublažava tačke pritiska na telo i na taj način poboljšava cirkulaciju krvi i pomaže u sprečavanju i ublažavanju bolova. Uz pomoć izuzetnih efekata memorijske pene, osećaćete se kao da lebdite, jer je pritisak na telo sveden na minimum.

Periva navlaka od mekanog pamuka

Navlaka dušeka Zero Gravity izrađena je od prijatnog, prirodnog pamuka, koji ne nadražuje kožu, i izuzetno prozračenog ClimaSoft punjenja. Za još veću udobnost, dodatno je podstavljena sa pamučnom tkaninom. Navlaka se jednostavno skida i stavlja te je periva u mašini za veš. Pranjem navlake oslobodićete se grinja i kućne prašine, koje su uzročnici alergija. Tako će vaš dušek uvek biti čist i svež.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Nadstandardna visina jezgra: 23 centimetra
  • Vrhunska udobnost
  • Visokokvalitetne džepičaste opruge za odličnu potporu tela
  • Sloj memorijske pene za maksimalnu udobnost i smanjeni pritisak na telo
  • 7 zona za optimalno prilagođavanje pravilnom položaju kičme
  • Periva PureSleep navlaka od mekanog pamuka, za odličnu prozračenost i čistoću
  • Praktična periva navlaka za jednostavnije održavanje čistoće dušeka
  • Antibakterijski i antialergijski dušek
  • Moguće plaćanje na rate: KUPOVINA NA RATE 
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags