Hitex Dušek od pene Hitex Kamilica 14+2 Memory

7-zonski dušek za krevet Hitex Kamilica 14+2 Memory pravilno podupire sve delove vašeg tela. 2 cm memorijske pene u navlaci nudi potpunu udobnost tokomspavanja. Pripada kategoriji mekih dušeka, preporučuje se deci, adolescentima i osobama do 75 kg težine. Esencija kamilice u navlaci pozitivno utiče na vaše spavanje. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 29.990,00 RSD

14.995,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Dušek od pene Hitex Kamilica 14+2 Memory

Dušeci Hitex. Dokazano bolje spavanje.

 

 

Opis

7-zonski dušek, s esencijom kamilice i 2 cm memorijske pene, pruža kvalitetan i ugodan san po pristupačnoj ceni. Pravilna potpora za celo telo, nežan miris kamilice i memorijska pena za udobnije spavanje, odlično su rešenje za  dobar odmor.

7 zona – odlična potpora i pravilan položaj tela

7 zona

Ergonomski dušek za krevet je po dužini sastavljen iz 7 različitih tvrdoća. Pravilno raspoređeni, posebni delovi dušeka različitih tvrdoća obezbeđuju potpuno opuštanje za vaše telo. Najveći pritisak tela na dušek je u predelu ramena, zato u tom delu tvrdoća dušeka mora biti najmanja. Budući da telo u lumbalnom delu traži najveću potporu, dušek za krevet u tom delu mora biti najtvrđi. Na taj način vaša kičma tokom spavanja zauzima pravilan fiziološki položaj - položaj ravne linije a telo je rasterećeno i kičma ne trpi neprijatan pritisak. Kičma je jedan od najvažnijih delova našeg tela, a istovremeno nosi i najveće opterećenje. Čuvajte svoju kičmu.

Ortopedsko jedro za udoben spanec

Ortopedsko jedro za udobno spavanje

Jezgro dušeka napravljeno je od napredne SleepCell Support visokoelastične poliuretanske pene. Ona će vam dati udobnost i mekoću koja vam je neophodna. Visina jezgra je odlična i omogućava bolju potporu telu i veću udobnost. 16 centimetara (14+2) visoko jezgro sa 7 zona svojim oblikom efikasno i pravilno podupire kičmu i omogućava lakše prilagođavanje podloge ramenom i bočnom delu tela. To vam garantuje zdravije spavanje bez bola. Dušek za krevet Hitex Kamilica 14+2 Memory vam svojom visinom i gustinom pene nudi sve za udoban, zdraviji i kvalitetniji odmor.

Spominska pena

Memorijska pena će vam pružiti osećaj lebdenja

Napredno jezgro od poliuretanske pene smo u navlaci nadgradili sa 2 cm udobne memorijske pene ViscoCell MEMORY, koja se nalazi u navlaci obogaćenoj esencijom kamilice. Memorijska pena je bila revolucionarno otkriće astronauta, koji su se njom štitili od gravitacijskih sila prilikom uzletanja. Za razliku od ostalih pena, memorijska pena ima veću gustinu i osetljiva je na promene temperature. To znači da se zbog svoje jedinstvene strukture potpuno prilagođava obliku i težini tela koje na nju vrši pritisak, a istovremeno sa prestankom pritiska, memorijska pena se vraća u prvobitno stanje/oblik. Na taj način telo je rasterećeno pa se nećete prečesto buditi jer je telu udobno. Odlična izbor za osobe koje imaju lakši san i četo se bude tokom noći.  

Kamilica pomirja in blaži stres

Kamilica 

Navlaka dušeka je obogaćena esencijom kamilice koja deluje pozivitno  i opuštajuće.

Kamilica: 

 • Pruža mirniji i prijatniji san
 • Otklanja stres i nervozu
 • Umiruje
 • Njen miris podstiče na radost i veselje, te pozitivna osećanja

 

 

Vakuumsko pakovanje za praktičan, higijenski i ekonomičan prevoz

Dušek za krevet Hitex Kamilica 14+2 Memory je vakuumski upakovanšto ima brojne prednosti. Vakuumsko pakovanje je izuzetno praktično za prevoz, kupovinom takvog proizvoda doprinosite zaštiti prirode. Zbog vakuumskog pakovanja dušek ima manji volumen, što transport čini racionalnijim i ekonomičnijim. U jednom prevozu se tako preveze više proizvoda što smanjuje broj vožnji, a time i količina emisije CO2. Vakuumsko pakovanje je i higijensko jer je proizvod hermetički zatvoren i zadržava potpunu čistoću i svežinu. Dušek koji donesete kući otpakujete, morate ostaviti na ravnoj površini 24 h kako bi sve svoje mikroćelije napunio vazduhom i formirao svoju strukturu.

Proizvedeno u Sloveniji

Naši Hitex dušeci su proizvedeni u Sloveniji i poznati su po 20 godina tradicije i kvaliteta. Za vaše kvalietnije spavanje i udobnost biramo najbolje materijale.

MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE

Omogućavamo vam plaćanje na rate. Za više informacija možete nas pozvati na 011/40-40-870 ili posetite stranicu >> Vitapur plaćanje na rate.

Garancija 10 godina

Na Hitex dušeke za krevet dajemo 2+8 godina garancije ukoliko ih koristite na odgovarajućoj podlozi - letvicama.Održavanje

Jezgro dušeka nije perivo. Camomile navlaka se jednostavno skida, periva je na 30 °C, čini održavanje jednostavnim , a vaš dušek ostavlja čistim i svežim.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Navlaka sa nežnom esencijom kamilice: za mirnije spavanje
 • 16 cm (14+2) visoko jezgro: nudi odličnu potporu telu tokom spavanja
 • Jezgro od napredne SleepCell Support poliuretanske pene: za visoku udobnost i mekoću
 • Dodatna 2 cm ViscoCell MEMORY memorijske pene u navlaci za dodatnu udobnost
 • 7 zona: za pravilnu potporu vašoj kičmi
 • Periva navlaka: za čistoću i svežinu
 • Jednostavan transport: dušek zbog vakuumskeog pakovanja ima manji volumen
 • Vakuumsko pakovanje: omogoćava da dušek dobijete bez oštećenja i na visokom novu higijene
 • Slovenački proizvod: kvalitetna izrada
 • 10 godina garancije (2+8)
 • Moguće plaćanje na rate: KUPOVINA NA RATE

Kome je dušek namenjen:

 • Svima, koji traže dušek za celu porodicu
 • Svima, koji traže prozračen dušek, za više godina upotrebe
 • Svima, koji su skloni alergijama
 • Svima, koji se bude s bolovima u kičmi
 • Svima, koji žele najbolji kvalitet, po najboljoj ceni
Sastav

Tkanina: 100% poliester

Punjenje gornjeg dela navlake: 100% poliuretan (ViscoCell memorijska pena)

Punjenje donjeg i bočnog dela navlake: 100% poliester

Jezgro: SleepCell Comfort pena

Razlozi za kupovinu

30-dnevno testiranje dušeka

Pružamo vam 30-dnevno testiranje dušeka kako biste se uverili da li vam odabrani dušek odgovara.

7-zonski dušek

7-zonski dušek pravilno podupire celo telo. Svaka zona obezbeđuje optimalnu potporu različitim delovima tela i u potpunosti im se prilagođava.

Esencija kamilice

Esencija kamilice poznata je po svojim brojnim prednostima. Esencija kamilice ima blagotvoran efekat i pruža osećaj radosti i topline.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Plaćanje na rate

Mogućnost plaćanja na do 6 mesečnih rata, čekovima građana.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

EU proizvod

Naše proizvodi odlikuje tradicija i proveren kvalitet.

Vakuumsko pakovanje

Vakuumsko pakovanje omogućava potpuno siguran i jednostavan transport i zauzima vrlo malo prostora.

Vodič za odabir dušeka

Ukoliko niste sigurni koji dušek će vam najviše odgovarati, pripremili smo vam vodič za lakši odabir.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

View all 2 reviews
Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  ok

  nije da sam pala na d od oduševljenja, ali sasvim korektno. Imam ga oko godinu dana, isti je sasvim. Mekan je i za to skidam kapu jer mi je svaki dušek previše tvrd. Vrlo dobar odnos kvaliteta i cene. Generalno Slovenci prave dobre dušeke, zadovoljna sam.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Carski!

  osećam se kao kraljica kad legnem na ovaj dušek! Ništa udobnije nisam imala u svom životiu do sada.
  Dobila sam ga kao svadvni poklon. Uživamo!

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
View all 2 reviews