Vitapur Family Dekorativni prekrivač Soft Touch Black&White - crni

Vreme je za novu dekorativnu liniju Black&White! Elegantna crno-bela kombinacija za sve ljubitelje klasike. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 4.990,00 RSD

od 1.497,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Opis

Vreme je za novu dekorativnu liniju Black&White! Elegantna crno-bela kombinacija za sve ljubitelje nenametljivih boja. Klasika crne i bele boje je uvek u modi i oduševljava kako svojom umerenošću tako i nežnom prefinjenošću.

Elegancija i toplota u jednom

Ako pripadate grupi onih koji ne vole preterano šarenilo, sada je došao vaš trenutak. Prekrivač Black&White je dostupan u crnoj i beloj boji i zadovolji će vašu potrebu za smirenijim nijansama i za minimalizmom u uređenju doma. Sa višenamenskim prekrivačem ćete se udobno smestiti na kauču u dnevnoj sobi, na krevetu u spavaćoj sobi, i pružiti sebi maksimalnu udobnost. 

Mekana i glatka strana za različite mogućnosti upotrebe

Prekrivač je sa jedne strane mekan kao somot a sa druge gladak ali štepan. Mekana strana je primerena  za popodnevno izležavanje jer će vas suptilno grejati a štep strana je napravljena da ne klizi na raznim glatkim površinama.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Nova dekoracija za vašu spavaću ili dnevnu sobu
 • Izuzetno mekan i topao pokrivač
 • Odličan kao dodatni pokrivač
 • Idealan za izležavanje na kauču
 • Periv na 40°C
 • Boje: crna i bela
 • Dimenzija prekrivača: 140x200 cm
Sastav No
Održavanje Periv na 40°C.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  To je to.

  Nema lepse i toplije...

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?

Product Tags