Vitapur Family Dekorativni jastuk Soft Touch Black&White

Jastuk Black&White je sa obe strane mek kao pliš, te će vas njegova mekoća oduševiti.

Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 1.990,00 RSD

od 597,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Opis

Vreme je da vam predstavimo novu dekoativnu liniju Black&White! Elegantna crno-bela kombinacija za sve ljubitelje neupadljivih boja. Klasika crne i bele boje je uvek u modi i oduševljava svojom umerenošću i nežnom prefinjenošću. Dekorativni jastuk sa crno-belim linijama odlično oživljava bilo koji prostor.

Za eleganciju i mekoću vašeg doma

Ako pripadate grupi onih koji ne vole preterano šarenilo, sada je došao vaš trenutak. Jastuk Black&White sa crno-belim linijama zadovolji će vašu potrebu za smirenijim nijansama i za minimalizmom u uređenju doma. Jastuk ćete jednostavno upotrebljavati na kauču u dnevnoj sobi, na krevetu u spavaćoj sobi, za vašu udobnost.

Obostrana mekoća za prijatniji dodir

Jastuk je sa obe strane mek kao pliš i zato će vas njegova mekoća razmaziti.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
  • Nova dekoracija za vašu spavaću ili dnevnu sobu
  • Izuzetno mekan i prijatan jastuk
  • Primeren za izležavanje na kauču
  • Periv na 40°C
  • Dimenzija: 45x45 cm
Sastav No
Održavanje Periv na 40°C.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags