U kom je fazonu vaša jelka ove godine?

  • 21.12.2016.
U kom je fazonu vaša jelka ove godine?

Novogodišnji praznici se ne mogu zamisliti bez jelke i ukrasa. 

Da bi praznici 2016. bili drugačiji od prethodnih, morate da se potrudite i smislite neku novu ideju ili kombinaciju koja će ove godine da preovlađuje na jelki. I stari ukrasi se mogu upotrebiti i pomešati sa novima.

I šta je ove godine moderno?

Ove godine posebno su „IN“ bele jelke.

Bele novogodišnje jelke mogu da naprave praznično idiličnu atmosferu. Kada krenete da ukrašavate jelku, to mora biti malo drugačije. Obzirom da bele jelke deluju kao da su prekrivene snegom, ne mešajte više boja i ne stavljajte previše šarenila. Pitate se koje boje ukrasa da prevlađuju?

Crveno bela kombinacija:

Velike bele snežne kugle, bele pahulje, male crvene kugle ili crvene mašnice.

Bela i svetlo zelena ili bela i svetlo plava kombinacija:

Velikim belim kuglama dodajte svetlo zelene ili svetlo plave pahulje i manje kugle u svetlo zelenoj ili plavoj boji. Tu možete da ubacite i poneku šišarku kao dekoraciju.

Belo-srebrna dekoracija sa primesom roze boje:

Ova kombinacija deluje sasvim nežno i umirujuće. Upotrebite veće bele i male srebrne i roza kugle.

Belo-zlatna komabinacija:

Zlatne nijanse su sve popularnije. Na jelki neka budu velike zlatne kugle koje će izgledati raskošno. Odlična dopuna su i bele LED svetiljke.

Ako ste i dalje tradicionalista i birate zelenu jelku i ukrase različitih boja, svakako pripazite da ne koristite više od tri do četiri boje ukrasa, ali neka jedna od tih uvek bude u manjini. 

Share News