7 načina da usrećite svoju ženu

  • 25.2.2016.
7 načina da usrećite svoju ženu

Muškarac koji iskreno voli svoju bolju polovinu želi da je njegova draga zadovoljna i srećna i za to je spreman mnogo toga učiniti. Pa dragi muškarci, izvolite nekoliko saveta i načina da joj sigurno ulepšate dan i usrećite je.

1. Usrećite je poljupcem

Iako to možda zvuči banalno, svoju najdražu usrećite poljupcem svaki put kada krenete od kuće i kada se vratite. Poljupci ne bi smeli biti površni, bez posebnog truda i dati samo zato jer se to od vas očekuje. Nemojte je poljubiti samo kad želite da to vodi seksu, već ju poljubite i nekoliko puta dnevno na različite načine, čisto da joj pokažete koliko vam je posebna..

2. Pomažite joj oko kućnih poslova

Ako vaša bolja polovina većinu svog vremena provodi na poslu, dolazi kući umorna, ako joj mnogo vremena oduzima briga o deci, tada ćete je sigurno neizmerno razveseliti ako joj ponudite pomoć u sitnim kućnim poslovima. Ne morate svake nedelje detaljno očistiti i pospremiti svoj dom, već će biti dovoljno ako povremeno operete sudove ili usisate, ako pospremite novine i časopise sa stola, ako pospremite igračke vaše dece koje se nalaze u svim delovima vašeg doma. Bez obzira koji zadatak ćete obaviti umesto nje, lep je gest zbog koje će svakako biti vrlo opuštena i srećna.

Povrh svega, odmorna žena će biti mnogo bolje raspoložena i srećnija nego ona koja mora obaviti sve kućne poslove sama dok joj se dragi izležava. Ako ne znate kuvati, prepustite joj taj posao, priznajte i pohvalite njene sposobnosti i sami obavite nešto drugo.

Muškarci najviše usreće žene kada primete njihov trud i pohvale ga.

3. Laskajte joj

Ako ste prema vašoj boljoj polovini puni poštovanja i prijateljski nastrojeni, tada ona sigurno zna koliko je volite i koliko vam znači. Povremeno, žene vole to čuti. Zato nemojte biti škrti sa lepim rečima i komplimentima kad vidite da se je pojavio zgodan trenutak za to. Na primer, ako krećete na porodičnu proslavu i vaša draga se posebno lepo sredila, recite joj kako je lepa i seksi i kako ste jako ponosni što imate tako lepu ženu ili devojku.

S vremena na vreme, pre nego što zaspite ili kad se probudite ili tokom dana, samo recite da je volite i da ste srećni što je imate. Kada dođe od frizera pohvalite njenu novu frizuru i kažite da joj savršeno stoji. Verujte, ljubazni komentari će je mnogo usrećiti.

4. Zapamtite važne datume

Nije da morate zapamtiti datum kada ste se prvi put sreli , kada ste prvi puta izašli, kada ste u stvari postali par, kada ste se prvi put poljubili, kada ste prvi put spavali zajedno, kada ste počeli živeti zajedno. U svakom slučaju vašoj dragoj će značiti ako barem pamtite stvarno važne datume, odnosno njen rođendan, dan koji ste odredili kao početak veze, godišnjicu braka. A ako ćete na te dane pripremiti neko malo iznenađenje, na primjr, odvesti je na romantičnu večeru, izlet, u bioskop ili pozorište, ako joj poklonite ruže ili čokoladu, ako joj kažete da je volite, tada će poseban dan biti još posebniji i srećniji.

5. kad dodju teški dani, pokušajte je nasmejati

Ženi neizmerno znači ako se na vas može osloniti - posebno u trenucima kad joj je posebno teško. Stoga, kada je depresivna, zabrinuta ili ljuta pokušajte je nasmejati i vratiti joj dobro raspoloženje. Ispričajte joj vic za koji znate da će je nasmejati, ispričajte šta vam se danas smešno dogodilo ili se setite neke smešne anegdote iz prošlosti. Verujte, sama činjenica da joj pokušavate ulepšati dan, će je ganuti i poboljšati joj raspoloženje. Pre svega će je usrećiti činjenica da i u lošim vremenima nije sama i da je njen muškarac uz nju.

6. Ne zaboravite sitne dodire

Istina je da je ženama seksualnost bitna, a mnogim pripadnicama nežnijeg pola u određenim trenutcima je topli zagrljaj, poljubac, stisak ruke važniji i od seksa. Te sitne nežnosti govore više od hiljadu reči i mogu je mnogo usrećiti. Zato je ujutro pre nego što ode na posao brzo poljubite i poželite joj lep dan. Dok kuva večeru prikradite joj se s leđa i na brzinu je izmasirajte. Uveče, kad se umorna stisne do vas na kauču, nežno je zagrlite i pomazite po kosi.

7. U krevetu joj posteljinom pokažite da je cenite

Ne zaboravite na male stvari. Sigurno će biti srećna ako je uveče pozovete u krevet a prethodno ste presvukli posteljinu koja sveže miriše.

Time ćete pokazati da vam nije samo stalo da je odvedete u krevet, već će se u krevetu sa vama osećati poštovano i vredno. Isto tako nijedna žena se ne oseća dobro ako misli da se niste potrudili oko lične higijene i čistoće u krevetu. U sledećem koraku pobrinite se za seksi donji veš i senzualnu posteljinu. Sa svilenom posteljinom sigurno nećete pogrešiti!

Share News