Rosmarino Bakarno posuđe Terra Rossa - Rosmarino - šestodelni set

Čarobna lepota bakra – ukras svake kuhinje Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 29.990,00 RSD

od 11.996,00 RSD

Želite znati kada će proizvod biti ponovo dostupan?

Kliknite ovde, Ili nam pošaljite poruku na info@vitapur.rs, sa referencom na proizvod.

Proizvod trenutno nije u ponudi.

Pomoć pri kupovini

Razlozi za kupovinu

Bakar

Bakar je odličan provodnik toplote i pomaže u distribuciji energije. Njegov elegantan sjaj posuđu daje posebnu čar.

Čišćenje u mašini za pranje sudova

Čišćenje je izuzetno jednostavno jer su posude perive u mašini za pranje posuđa.

Jednostavno održavanje

Svaka posuda je jednostavna za čišćenje. Nije potrebno dodatno ribanje.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Izbor profesionalnih kuvara

Čak se i profesionalni kuvari odlučuju za posuđe Rosmarino. Vrhunski materijali i moderan dizajn oduševi će svakog odličnog kuvara.

Kuvanje sa manje masnoća

Za kuvanje vam neće biti potrebne velike količine masnoća. Pripremite zdrave i ukusne obroke.

Skala za merenje i jednostavno odlivanje

Posudice za merenje vam više nisu potrebne, jer posuđe u unutrašnjosti ima ugraviranu skalu za merenje. Lakše odlivanje omogućava posebno oblikovana ivica posude.

Odlična raspoređenost toplote

Višeslojna i posebna tehnologija ThermoFlow posudi daje karakteristiku odlične raspodele toplote, što doprinosi bržem kuvanju.

Premaz non-stick

Poseban premaz onemogućuje prianjanje hrane, tako da će samo čišćenje posude biti jednostavno.

Opis

1. NEUNIŠTIVA TROSLOJNOST

Linija Rosmarino PREMIUM posude TERRA ROSSA je izrađena od tri metalna sloja: čelika, aluminijuma i bakra. Potpuno obložena, troslojna metalna konstrukcija je garancija za odlično kuvanje i dug vek trajanja posude: najkvalitetniji, nerđajući čelik 18/10 nemačkog kvaliteta, sredina od aluminijuma i spoljni sloj od plemenitog bakra koji posudi daje posebnu draž i dodatnu vrednost. Tri sloja prvoklasnih metala omogućavaju vrhunsko kuvanje, a sama posuda je izuzetno otporna i ima maksimalan životni vek. Unutrašnji sloj od nerđajućeg čelika obezbeđuje odličnu izdržljivost i jednostavno održavanje, a srednji aluminijumski sloj, okružen elegantnim bakrom, omogućava izuzetnu raspodelu energije i ravnomerno kuvanje.

2. ČAROBNA LEPOTA BAKRA – UKRAS SVAKE KUHINJE

Spoljašnjost posude od bakra visokog kvaliteta je vrlo lepo ispolirana. Posuda sa blistavim sjajem bakra biće pravi ukras vaše kuhinje, a vaše kuvanje će zbog izuzetnih osobina troslojne posude sa bakrom biti na najvećem mogućem nivou.

Spoljašnji sloj vrhunskog bakra posudi daje posebnu lepotu svojim elegantnim sjajem i prefinjenim izgledom. Spoljašnjost od bakra posudi ne daje samo umetnički izgled, već donosi i sasvim funkcionalne prednosti.

3. PREDNOSTI KUVANJA U TROSLOJNOJ POSUDI

Troslojna metalna posuda predstavlja vrhunac kvalitetnog kuvanja. Zbog svojih izuzetnih osobina, najomiljenija je među profesionalnim kuvarima, ali je često prisutna i u domaćinstvima. Zašto?

 • Izuzetan kvalitet
 • Masivnost. Kod metalne troslojne posude nećete brinuti o tome da li će se oštetiti njena unutrašnjost, da li će pad ili udarac biti pogubni za ručku i slično.
 • 20-godišnja garancija
 • Odlična raspodela toplote.
 • Ravnomerno kuvanje.
 • Zdravlje. Čuva pun ukus i sve hranljive materije.
 • Ekonomičnost. Osobine kuvanja u troslojnoj posudi omogućavaju brže i štedljivije kuvanje
 • Zaštita životne sredine. Svi materijali od kojih je napravljena posuda mogu 100% da se recikliraju, uključujući i ambalažu.
 • Najviši nivo higijene, jednostavno čišćenje i održavanje.
 • Oblik i sitni detalji čine razliku. Posuda je zamišljena tako da vam ugađa dok kuvate.
 • Prelep sjaj bakra i prestižan dizajn.
 • Različita primena: Posuda ROSMARINO TERRA ROSA može da se koristi na skoro svim površinama za kuvanje, samo ne na indukcijskoj. Svo posuđe TERRA ROSA može da se koristi i u rerni, na temperaturama do 200 stepeni Celzijusa.

4. ČELIČNI POKLOPAC

Čelični poklopac za čvrstinu i svežinu jela. Čelični poklopac donosi čak nekoliko prednosti: Praktično je neuništiv, veoma je otporan na udarce i ogrebotine, a istovremeno omogućava savršeno kuvanje: smanjuje vreme kuvanja, pomaže u kontroli vremena kuvanja, a istovremeno zadržava hranljive materije u namirnicama. Cool Feel ručka. Poklopac je opremljen ručkom CoolFeel by Rosmarino koja se ne pregreva.

5. BEZ KAPLJANJA

Svo posuđe linije TERRA ROSSA je dizajnirano tako da prilikom sipanja sosa, supe i ostalih tečnih jela neće doći do kapanja ili prljanja.

6. MERNA SKALA

Posuda ROSMARINO TERRA ROSSA vam na svakom koraku ugađa sitnim detaljima koji vam u velikoj meri kuvanje čine prijatnijim i jednostavnijim. Jedan od „poklončića” je merna skala, koja je laserski ugravirana u unutrašnjost posude, a koja će vam u svakom trenutku pokazati koliko tečnosti ste stavili u lonac ili neku drugu posudu ROSMARINO TERRA ROSSA.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike

Šestodelni set sadrži:

 • šerpu sa poklopcem (18 x 10,5 cm)
 • lonac sa poklopcem (24 x 11,5 cm)
 • šerpu (10 x 6 cm)
 • tiganj (24 x 6,5 cm)

Osobine linije:

 • Tri sloja bakra, aluminijuma i nerđajućeg čelika omogućavaju veoma brzo i ravnomerno zagrevanje posude
 • Dodatnu iskorišćenost i efikasnije kuvanje omogućava i spoljašnji sloj bakra koji je odmah posle srebra najbolji provodnik toplote i pruža još brže zagrevanje i raspodelu toplote
 • Hrana se ravnomerno kuva i ostaje duže vreme topla
 • Ivica posude je dizajnirana za jednostavno sipanje
 • Unutrašnja merna skala za brzo i jednostavno doziranje količine sastojaka za kuvanje
 • Može da se koristi na plinskim, staklokeramičkim i električnim šporetima
 • Može da se pere u mašini za sudove
 • Ovo je posuda za profesionalne kuvare
 • Izuzetno lep i unikatan rustičan i prestižan izgled posude od bakra
 • Bakar oksidira i vremenom dobija jedinstven izgled – to je lepota sudova od bakra
Sastav No
Održavanje No

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags