Vitapur Family Bade mantil Vitapur Napoli - boja kafe

Vrhunsko prirodno opuštanje.

Pročitaj više »

Price as configured:

Od

Redovna cena: 16.249,70 RSD

od 16.182,29 RSD

Proizvod je dostupan

Bade mantil Vitapur Napoli - boja kafe

Dušeci Hitex. Dokazano bolje spavanje.

 

 

Opis

Najbolja prirodna vlakna.

Rešite se svakodnevnog stresa umirujućom kupkom i mekanim dodirom na koži, koji vam nudi visokokvalitetni bade-mantil Napoli, izrađen od 100% prirodnog pamuka.

Bade-mantil s kapuljačom i džepovima sa strane, mami vas dodatnom mekoćom.

100% prirodni pamuk i sofisticirani detalji nude potpunu i prirodnu relaksaciju. Bade-mantil s kapuljačom i dubokim bočnim džepovima će vas omotati izuzetnom mekoćom, koja će vam prijati nakon kupanja, tuširanja, saune ili fitnesa.

Visoka gustina tkanja omogućava izuzetno upijanje.

Bade-mantil od 100% prirodnog pamuka, debeo i gusto tkan, omogućava izuzetno upijanje. Samo ga ogrnite i kapljice vode će same nestati sa vašeg tela.

Prirodne i umirujuće boje.

Prirodne boje bade-mantila  osiguraće vam potpuno opuštanje i prefinjen izgled.

Ogrtač je prikladan i za žene i za muškarce.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike

Bade mantil visokog kvaliteta, napravljena od 100% pamuka.

  •     Sa kapuljačom i dubokim bočnim džepovima
  •     Gusto tkanje obezbeđuje odličnu moć upijanja
  •     Prirodne boje
  •     Pogodan je za muškarce i žene

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod