Hitex Anatomski jastuk SuperMemory

 
Anatomski jastuk SuperMemory

Jastuk pogodan za osobe koje vole niže jastuke i sve one koji spavaju na leđima ili boku.

Pročitaj više »
1+1 GRATIS
U korpu dodajte 2 proizvoda sa značkom iste boje 1+1 GRATIS*, jeftiniji ili proizvod iste vrednosti vam poklanjamo (za 1 din). Popust se obračunava u korpi. * Mogućnost kombinovanja proizvoda iz iste kategorije.
Od 4.490,00 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Anatomski jastuk SuperMemory

Dušeci Hitex. Dokazano bolje spavanje.

 

 

Opis

Jastuk SuperMemory oduševi će vas poboljšanom memorijskom penom, prozračenijom i fleksibilnijom.. Anatomski jastuk pogodan je za sve koji vole niže jastuke i sve one koji spavaju na leđima ili boku.

Anatomski jastuk odlično podupire vrat i glavu

Jastuk je anatomskog oblika i odlično podupire vrat. Kičma na ovaj način zadržava položaj ravne linije tokom spavanja, te se nalazi u pravilnom fiziološkom položaju, čak i prilikom ležanja na boku.

Mekana memorijska pena SuperMemory za potpunu udobnost svih 365 dana u godini

Jastuk SuperMemory je novost na tržištu. Oduševi će vas poboljšana i prilagodljiva memorijska pena, koja bez obzira na temperaturu i doba godine, omogućava potpunu udobnost svih 365 dana u godini. Za razliku od klasičnih memorijskih pena, SuperMemroy pena ostaje mekana, udobna i jednako fleksibilna bez obzira na temperaturu i doba godine. Dok su klasične memorijske pene podložne uticaju temperaturnih promena i u hladnijim vremenskim uslovima postaju tvrde, memorijska pena SuperMemory, ostaje mekana i udobna tokom cele godine. Na dodir i prema strukturi SuperMemory pena slična je prirodnom lateksu, jer je sa dodatnim mikro porama prozračenija u odnosu na klasične memorijske pene. Jastuk je udoban i mekan.

Jastuci za celu porodicu

Jastuci su prilagođeni različitim potrebama i primereni su za celu porodicu i sve generacije.

Periva navlaka za svežinu i čistoću

Navlaka jastuka je periva, a time ćete obezbediti čistoću i higijenu u svojoj okolini za spavanje.Održavanje

Navlaka jastuka se može skinuti i periva je na 40°C.

Dodatne informacije

Glavne karakteristike
 • Klasičan oblik jastuka: primjeren je za spavanje na leđima ili boku.
 • Mekana navlaka od 75% pamuka: nježna za vašu kožu, s bočnim rubom.
 • Poboljšana memorijska pjena SuperMemory: prozračnija, rupičaste strukture za bolji protok zraka.
 • Periva navlaka: za čistoću i higijenu.
 • Dimenzije: 37 x 50 cm.

Razlozi za kupovinu

Anatomski oblik

Proizvodi anatomskog oblika se preporučuju svima koji imaju problema sa vratnim pršljenovima. Prvenstveno se preporučuju za spavanje na boku ili leđima.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Memorijska pena

Glavna prednost memorijske pene je njena visoka elastičnost. Na taj način prepoznaje oblik i pritisak tela.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za spavanje na boku i leđima

Preporučuju se anatomski proizvodi, po mogućnosti viši i veći.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

View all 3 reviews
Najkorisniji komentari korisnika
 • 1 od 1 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Memorijska pena

  Memorijsku penu ni za živu glavu!!!!!! Ne može da se pere, a presvlaka NIJE dovoljna zaštita od znoja......posle godinu dana upotrebe su za bacanje zbog zagađenosti, a i vremenom splasnu, Jednom sam kupila i više NIKAD!

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 0 od 0 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  Bitno je izabrati onaj koji vam odgovara

  Kako mučim muku sa bolovima u vratu lekar mi je preporučio spavanje na anatomskom jastuku od memorijske pene. U početku je bilo problema jer je anatomski jastuk jednostavno rečeno "neudoban". Prvo sam kupio jedan jeftiniji za probu i shvatio da je ključna stvar izabrati odgovarajuću visinu. Na njemu sam se naučio :) i prosledio ga suprugi. Sebi sam izabrao znatno viši jer sam visok skoro 2 m. Od tada sam se navikao, odlična stvar za vrat, tera da se spava pravilnije i sada spavam samo na njemu (čak ga i na put nosim jer je sad neudobno spavati na klasičnom :) ).

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
 • 0 od 0 korisnika smatra ovaj komentar korisnim

  kul

  Meni je skroz OK. Dobar proizvod za dobre pare, win win situacija.

  Ocenio/la: -

  Komentar
  Da li vam je ovo bilo od pomoći?
View all 3 reviews