Vitapur Anatomski jastuk od lateksa Vitapur – viši

Viši anatomski jastuk za spavanje na boku i na leđima. Lateks će se postarati da se jastuk u potpunosti prilagodi vašem vratu i glavi i pruži vam potpunu udobnost tokom spavanja. Dimenzija: 30x50 cm. Pročitaj više »
Od

Redovna cena: 6.990,00 RSD

od 5.242,50 RSD

* obvezna polja

Proizvod je dostupan

Razlozi za kupovinu

Anatomski oblik

Proizvodi anatomskog oblika se preporučuju svima koji imaju problema sa vratnim pršljenovima. Prvenstveno se preporučuju za spavanje na boku ili leđima.

Garancija na zadovoljstvo

Vaša kupovina je sigurna. Garancija na zadovoljstvo vam omogućava 14-dnevno testiranje proizvoda. Ukoliko vam ne odgovaraju, slobodno ih vratite.

Lateks - prirodni materijal

Lateks je izuzetno prilagodljiv prirodni materijal. Pruža maksimalnu udobnost i obezbeđuje pravilan ortopedski položaj kičme tokom spavanja.

Periva navlaka

Sa perivom navlakom, proizvod će uvek biti čist i svež a okolina za spavanje na najvišem stepenu higijene.

Vodič za odabir jastuka

Dobar jastuk nije samo asesoar u spavaćoj sobi, već kompletno rešenje za dobro spavanje. Vodič za pravilan odabir jastuka će vam biti od velike pomoći.

Za spavanje na boku i leđima

Preporučuju se anatomski proizvodi, po mogućnosti viši i veći.

Opis

Viši anatomski jastuk za spavanje na boku i na leđima

Viši anatomski jastuk je idealan za sve one koji spavaju na boku ili na leđima. Obzirom na različitu širinu ramena, ovaj jastuk je idealan za sve koji imaju širo

ka ramena te je posebno omiljen kod muške populacije.

Jastuk od lateksa pruža konstantnu potporu vratnom delu kičme

Prednost jastuka od lateksa je u tome da se jezgro od lateksa ne razilazi pa nudi konstantnu i čvrstu potporu vratu i kičmi. Kod adekvatne potpore u toku sna, mišići se rasterete što znači da ćete se ujutru probuditi bez neprijatnosti i bolova u predelu vrata

Lateks se ne mrvi i ne uzrokuje alergije

Jastuci od lateksa ne gube formu već zadržavaju oblik i elastičnost dugi niz godina. Lateks se ne mrvi u prah, te stvara nepogodno okruženje za razvoj grinja što ga čini hipoalergenom.

Da li se budite sa bolovima u vratu?

Anatomski jastuk zbog svog oblika preporučujemo svima koji spavaju na boku ili na leđima i uz to imaju široka ramena.

Poručite svoj Anatomski jastuk od lateksa – viši i ukoliko ne budete zadovoljni, vratite ga u roku od 14 dana, a mi ćemo vam vratiti novac.

 

Dodatne informacije

Glavne karakteristike

Anatomski jastuk od lateksa – viši, za sve one koji imaju široka ramena a spavaju na boku ili na leđima!

  • Viši anatomski jastuk za spavanje na boku i na leđima
  • Jastuk od lateksa pruža konstantnu potporu vratnom delu kičme
  • Anatomski oblik jastuka ublažava neprijatan pritisak u vratu i kičmi
  • Lateks se ne mrvi i ne uzrokuje alergije
  • Pomaže kod ublažavanja bola u vratu
Sastav

Navlaka: 45% pamuk, 55% poliester ClimaSoft

Jezgro: 100% lateks 

Održavanje

Navlaka periva na 40° C.

Plaćanje, dostava i povrat

Plaćanje: Postoje sledeće opcije: plaćanje pouzećem, plaćanje po ponudi/predračunu (e-banking/uplatnica), plaćanje na rate (čekovima gradjana).
 

Dostava: Dostava se obavlja preko kurirske službe AKS na adresu koju ste naveli prilikom kupovine (obratite pažnju da prilikom kupovine možete odabrati adresu isporuke različitu od adrese platioca). Naručene proizvode možete očekivati max 2-3 radna dana, nakon primljene uplate. Ukoliko niste kod kuće u vreme dostave, kurir će vas pozvati na telefon koji ste ostavili u porudžbini i dogovoriti sa vama novi termin isporuke.  
 

Proizvodi izrađeni po narudžbi: Za proizvode, izrađene po narudžbi (letvice) vredi produžen rok isporuke od 30 radnih dana.
 

100% garancija na zadovoljstvo: Na naručene proizvode postoji testni period od 14 dana. U slučaju da niste zadovoljni svojim izborom, jednostavno vratite ili zamenite proizvode u navedenom roku, a mi ćemo vam vratiti novac ili izvršiti zamenu.

Recenzije

Oceni proizvod

Product Tags